Beef en Steak

Verlaat paas hammetje

  • Onderwerp starter Onderwerp starter @rno
  • Startdatum Startdatum
 
 
 
 

@rno

BBQ Junkie
Berichten
6.254
Voor de Pasen een Bourgondisch beenhammetje gekocht van net iets meer dan 2 kilo.
Wilde er aan gaan beginnen maar de telefoon ging, iets met piket en schade op’t werk. Dus naar’t “fort” en is het een kapsalon geworden, smaakte ook

Gister tijd voor de ham.
Q aangestoken en wat tussen het deksel en de onderkant gelegd om op toelaten warmen, regen he
Na het opwarmen de platesetter er in om ook effe op temp te laten komen.

2 blokkies eik toegevoegd en de ham kon geplaatst worden en de Q rond de 165 graden gehouden

C5756A4E-A3B5-44D6-881A-B5909774FEA5.jpeg


Na een half uurtje er nog aardappeltjes erbij gezet.
Uurtje later de ham op 65 graden

41F1BEB2-1703-4950-ADA5-3E8E7ED4B50E.jpeg


En tijd om aan te snijden

9364F118-8EA1-4F46-AE56-4A3C6D03D696.jpeg


En het bordje op met mosterdsaus, aardappeltjes en salade.

80B8E20B-D015-486A-84FC-BE817F1861EE.jpeg


Kon er nu wel een wijntje bij pakken, piket was tot afgelopen vrijdag 👍🏻
Het heeft weer gesmaakt. Vanavond nog een stukkie
 
Laatst bewerkt:
Niet verkeerd, lekker hoor hoor zo een hammetje.
Ga ik toch ook maar weer eens doen. Thanks voor t delen! (y) 🔥
 
topmaaltijd
wat in het vat zit verzuurt niet
lekker man
 
Oh beenham, verschrikkelijk lekker!
ziet er lekker uit.
 
jummie, ziet er fijn uit zeg
 
Ziet er goed uit hoor. Lekker!!!
 
Gister stukkie klein gesneden en op aardappeltjes in de Q geplaatst.
Voor het de Q in ging nog effe voorzien van Noskos PP kruiden 👍🏻

8F3F757C-2B93-4A51-9C46-E036E87F1F91.jpeg
 
Terug
Bovenaan Onderaan