- Berichten
- 6.254
Voor de Pasen een Bourgondisch beenhammetje gekocht van net iets meer dan 2 kilo.
Wilde er aan gaan beginnen maar de telefoon ging, iets met piket en schade op’t werk. Dus naar’t “fort” en is het een kapsalon geworden, smaakte ook
Gister tijd voor de ham.
Q aangestoken en wat tussen het deksel en de onderkant gelegd om op toelaten warmen, regen he
Na het opwarmen de platesetter er in om ook effe op temp te laten komen.
2 blokkies eik toegevoegd en de ham kon geplaatst worden en de Q rond de 165 graden gehouden
Na een half uurtje er nog aardappeltjes erbij gezet.
Uurtje later de ham op 65 graden
En tijd om aan te snijden
En het bordje op met mosterdsaus, aardappeltjes en salade.
Kon er nu wel een wijntje bij pakken, piket was tot afgelopen vrijdag
Het heeft weer gesmaakt. Vanavond nog een stukkie
Wilde er aan gaan beginnen maar de telefoon ging, iets met piket en schade op’t werk. Dus naar’t “fort” en is het een kapsalon geworden, smaakte ook
Gister tijd voor de ham.
Q aangestoken en wat tussen het deksel en de onderkant gelegd om op toelaten warmen, regen he
Na het opwarmen de platesetter er in om ook effe op temp te laten komen.
2 blokkies eik toegevoegd en de ham kon geplaatst worden en de Q rond de 165 graden gehouden
Na een half uurtje er nog aardappeltjes erbij gezet.
Uurtje later de ham op 65 graden
En tijd om aan te snijden
En het bordje op met mosterdsaus, aardappeltjes en salade.
Kon er nu wel een wijntje bij pakken, piket was tot afgelopen vrijdag

Het heeft weer gesmaakt. Vanavond nog een stukkie
Laatst bewerkt: