- Berichten
- 6.254
Vanmiddag lam gehaald, had er spontaan zin in en m’n vriendin lust het niet.
Daarna nog effe houtskool halen
Toen het bijna 16.00 uur was bedacht ik me dat het rib was en ik wel effe bezig zou zijn
Lam voorzien van een laagje olie en lams rub van de kruidenbaron erop, kon het nog wat intrekken
Q aan, blok kersen chunk op het kool, platesetter, rooster en Genius geplaatst. Op naar 110 graden en het lam toevoegen
Na 2.5 uur ingepakt in folie met agave siroop en boter.
Dit weer 1.5 laten liggen
Hierna gelakt met smoke lak en na 15 minuten nog een laagje lak erover.
15 minuten wachten en klaar
Was i.p.v. diner een hapje voor bij een lekker donker kasteelbiertje
Daarna nog effe houtskool halen
Toen het bijna 16.00 uur was bedacht ik me dat het rib was en ik wel effe bezig zou zijn
Lam voorzien van een laagje olie en lams rub van de kruidenbaron erop, kon het nog wat intrekken
Q aan, blok kersen chunk op het kool, platesetter, rooster en Genius geplaatst. Op naar 110 graden en het lam toevoegen
Na 2.5 uur ingepakt in folie met agave siroop en boter.
Dit weer 1.5 laten liggen
Hierna gelakt met smoke lak en na 15 minuten nog een laagje lak erover.
15 minuten wachten en klaar
Was i.p.v. diner een hapje voor bij een lekker donker kasteelbiertje
Laatst bewerkt: