Beef en Steak

Verlaat lammetje

  • Onderwerp starter Onderwerp starter @rno
  • Startdatum Startdatum
 
 
 
 

@rno

BBQ Junkie
Berichten
6.254
Vanmiddag lam gehaald, had er spontaan zin in en m’n vriendin lust het niet.
Daarna nog effe houtskool halen

7B44C5D0-847B-4785-A7F8-9FA3CB9E525C.jpeg


Toen het bijna 16.00 uur was bedacht ik me dat het rib was en ik wel effe bezig zou zijn 😱
Lam voorzien van een laagje olie en lams rub van de kruidenbaron erop, kon het nog wat intrekken

Q aan, blok kersen chunk op het kool, platesetter, rooster en Genius geplaatst. Op naar 110 graden en het lam toevoegen

B15D5398-5C96-4FAB-B80F-C10F3A47E211.jpeg


Na 2.5 uur ingepakt in folie met agave siroop en boter.
Dit weer 1.5 laten liggen
Hierna gelakt met smoke lak en na 15 minuten nog een laagje lak erover.

15 minuten wachten en klaar

95C1961F-DFFF-4111-BA74-23EE2281DC3C.jpeg


3691E0A3-EAB7-44D5-AE0B-CF39E3C4F87F.jpeg


Was i.p.v. diner een hapje voor bij een lekker donker kasteelbiertje
 
Laatst bewerkt:
Ziet er smakelijk uit. Hoe was de garing? Richting fall of the bone?
 
Hoe wil je het hebben?
Lekker ribbetje samen met een donkere kasteel.
Gewoon top.
Ben stiekem jaloers
 
Terug
Bovenaan Onderaan