Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Ze pasten er idd op en voor de ingepakte reeks, heb ik er 4 gestapeld en dan de extender gebruikt voor de resterende 3. Daar kwam ik tot de conclusie dat de sonde van de analoge temperatuurmeter door de folie heen was gegaan. Maar qua smaak of gaarheid niet veel van gemerkt.
Ik heb een ribrek met 9 vakken, maar als ik ze in dit formaat in steek, dan krijg ik het deksel niet meer dicht. 6 gewoon en die 7de in 2 gedaan, had mss nog gelukt. Maar uiteindelijk beslist om er 6 in het rekje van de IKEA te steken en de laatste er gewoon bovenop te leggen. Ging wel, maar toch een gedoe. Dus in de toekomst enkel nog 6 maximum
Eenmaal ingepakt kun je ze gewoon stapelen.
Het is alleen lastig bij het rook en lak gedeelte.
Ben er ff rap door gegaan, maar zie het niet echt. Duits is geen probleem, daar ik voor 1/4de duits ben en zelfs ben opgegroeid bij de Duitse bomma.Ik heb even het linkje opgezocht van wie ik geleerd heb om de ribbels op te rollen. Het is wel in het Duits maar een leuk kanaal.
Was maar 43km en 500hm op de MTB. Valt wel mee. In de zomer komen de tochtjes weer met de racefiets. Die zijn langer.dat is flink eten zeg, lange fietstocht gemaakt zeker . Altijd lekker ribs.
Toch lekker wat calorieën verbrand waardoor het spijs (lees: ribbels) nog beter smaken.Was maar 43km en 500hm op de MTB. Valt wel mee. In de zomer komen de tochtjes weer met de racefiets. Die zijn langer.
Meestal na het fietsen komen die er terug bij tijdens de apres-bike. Die gaat meestal gepaard met 3 á 4 zware bieren, chips, pizza, schoteltje kaas en salami,… Bij thuiskomst hoef ik niet meer te etenToch lekker wat calorieën verbrand waardoor het spijs (lees: ribbels) nog beter smaken.
De extender paste niet erboven als er al de ribs in het rekke lagen. Had ik geprobeerd. Is hij de laag voor.Mooi de BBQ vol liggen met ribs. Dat is toch tof of niet dan. Je had je verhoger ook eerder in kunnen schakelen. En daarop nog zn ikea rekje. Moet je eens kijken hoeveel ribs er dan op kunnen.
Het schommelen van de temperatuur is helemaal niet erg. Het geeft zelfs veel meer rook op je vlees. Doordat het vuur steeds iets dooft en dan weer aangewakkerd wordt komt er meer rook vrij. Pellet smokers gebruiken dit principe zelfs om offset smokers na te bootsen. Misschien is het wel een instelling in het apparaat.
Dat lijkt mee ook niet. Miss een appart draadje over staren. Er zitten hier op het forum 2 leden die ik ken en ze naar grote tevredenheid gebruiken. Misschien is het wel een instelling. Of staat je thermometer van je gril op de verkeerde plaats en krijgt die directe hitte langs de steen. Dat zijn de eerste dingen die bij mij opkomenDat de temp wat schommelt geen probleem, maar dat ik met een controller continu moet ingrijpen is niet de bedoeling. Hopelijk geraakt dat probleem opgelost.
Dat lijkt mee ook niet. Miss een appart draadje over staren. Er zitten hier op het forum 2 leden die ik ken en ze naar grote tevredenheid gebruiken. Misschien is het wel een instelling. Of staat je thermometer van je gril op de verkeerde plaats en krijgt die directe hitte langs de steen. Dat zijn de eerste dingen die bij mij opkomen