Vandaag een keer varkenswangen geprobeerd. Bereiding een heel eind gelijk aan m'n burnt ends methode gehouden.
Eerst 2.5 uur rook gegeven, daarna strak ingepakt met blues hog barbecue saus en roomboter en weer een goede 2 uur aangehouden. Vervolgens met de temp probe prikken voor weerstand, voelde goed en kon m met de tang al aardig pullen. Nog een beetje saus uit de folie over de wangen gesmeerd en nog even 10 minuutjes laten drogen.
Simpel op een broodje met een blaadje sla, augurk blokjes, inlegde ui en een drupje barbecue saus. Is een blijvertje dit! Lijkt op spareribs maar dan met iets meer smaak.
Dit alles op de weber met de weber diffuser set die ik hier pas een keer los kon kopen van een forumlid.
Volgende keer gaan ze met iets minder rub op de offset smoker.
Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk
Eerst 2.5 uur rook gegeven, daarna strak ingepakt met blues hog barbecue saus en roomboter en weer een goede 2 uur aangehouden. Vervolgens met de temp probe prikken voor weerstand, voelde goed en kon m met de tang al aardig pullen. Nog een beetje saus uit de folie over de wangen gesmeerd en nog even 10 minuutjes laten drogen.
Simpel op een broodje met een blaadje sla, augurk blokjes, inlegde ui en een drupje barbecue saus. Is een blijvertje dit! Lijkt op spareribs maar dan met iets meer smaak.
Dit alles op de weber met de weber diffuser set die ik hier pas een keer los kon kopen van een forumlid.
Volgende keer gaan ze met iets minder rub op de offset smoker.





Sent from my Pixel 3a XL using Tapatalk