Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Ik ben aan het zoeken, ik heb het bewuste boekje nog niet gevonden, maar kwam ion de tussentijd wél deze tegen, met her en der papieren bladleggers er tussen bij favoriete gerechten//Heel snel dan, en maken! En blije gezichten toveren
Stoven altijd indirect. Het roosteren op het laatst doe ik ook indirect maar dan op hoge temperatuur, direct grillen kan natuurlijk ook.Ik ga me morgen aan dit recept wagen. Heb wel een vraag.
Tijdens het aanbakken en na het stoven tijdens grillen zal ik directe hitte doen.
Maar tijdens het stoven in de DO aan 150 graden doe ik dan indirect of toch ook directe hitte.
Heb weinig ervaring met DO in de Q.
Hoi Ghost, ik gebruik tegenwoordig ook vaak Madeira, dat is ook een sherry maar wat zachter (minder scherp) van smaak dan de meeste gewone Sherry's.Ewald ik heb dus direct gedaan en had probleem met temperatuur.
Ging naar 170 gr, echter was het vlees wel lekker. De saus was lekker maar de Sherry smaakte iets te fel voor ons. Heb de Sherry appart geproefd en die was eigenlijk ook niet echt lekker. Dat proeven had ik dus beter vooraf gedaan
Ik heb er dan nog gebakken rijst en wokgroenten bij gemaakt.
De diepvries wokgroenten zaten ook nog garnalen, zag ik te laat, was wel lekker.
Bedankt voor de inspiratie en het recept.
Nu nog wat foto's af het is niet gebeurd
Sherry 3 el. of shoaxhing, lijken erg op elkaar je kunt ook sake gebruiken maar dat is weer japansMadeira heb ik niet in huis.
Die sherry stond hier dus dat gebruikt.
Volgende keer wat minder of Madeira gaan halen.
Gisteren weer gemaakt (met kalfsribben) maar na het zeven en vet afscheppen de uien van de stoof weer teruggedaan in het ontvette stoofvocht en de ui die in het recept staat voor de saus weggelaten, betere smaakbalans.Wat een smakelijk uitziend gerecht Ewald! Deze gaat op het lijstje om eens gaan te maken!