Highlander
Tondelzoeker
- Berichten
- 7
Van mijn neef heb ik een dutch oven gekregen. Gisteren heb ik de DO ingebrand. En vandaag aan het kokkerellen geslagen. Ik was benieuwd hoe het zou gaan met de temperatuur en of er niets zou verbranden. Maar dat ging allemaal gelukkig prima.
Het is Griekse varkenshaasschotel geworden. Gemaakt met fetta, varkenshaas en verse groenten. Alle eters vonden het een geslaagde eerste poging.
Hieronder de ingrediënten.
500 gram Varkenshaas
250 gram Champignons
250 ml Kookroom
200 gram Feta
70 gram Tomatenpuree
20 gram Souvlaki kruiden
4 tenen Knoflook
2 Lente ui
1 Citroen
1 Gele paprika
1 Rode paprika
1 Ui
Souvlaki rub
6 el Oregano
6 el Paprikapoeder
6 tl Tijm
3 tl Gemalen komijn
3 tl Knoflookpoeder
3 tl Zeezout
3 tl Vers gemalen zwarte peper
Laatst bewerkt door een moderator: