- Berichten
- 58
Lekkere varkenshaasjes gemaakt op de Q.
Simpel maar super lekker.
Ingrediënten:
Varkenshaas
Ontbijtspek
Olie
Rub(ik had Jerk gebruikt)
Saté stokjes
Bereiding:
Medaillonnetjes snijden van de haas(2x breedte van de spek).
Medaillonnetje op de helft 2/3 insnijden en open klappen. Inwikkelen met de spek en vastzetten met de prikkers. In de olie en in de Rub zetten. Q half direct en half indirect opstellen en opstoken tot grill temperatuur. T vlees ff 2 minuten grillen 90graden draaien en wederom 2 minuten grillen. Dan keren en het proces herhalen. Daarna naar de indirecte kant verplaatsen en laten garen tot kerntemperatuur 63 graden. Vlees van de Q in de folie 5 a 10 minuten laten rusten, makkelijk eten
Simpel maar super lekker.
Ingrediënten:
Varkenshaas
Ontbijtspek
Olie
Rub(ik had Jerk gebruikt)
Saté stokjes
Bereiding:
Medaillonnetjes snijden van de haas(2x breedte van de spek).
Medaillonnetje op de helft 2/3 insnijden en open klappen. Inwikkelen met de spek en vastzetten met de prikkers. In de olie en in de Rub zetten. Q half direct en half indirect opstellen en opstoken tot grill temperatuur. T vlees ff 2 minuten grillen 90graden draaien en wederom 2 minuten grillen. Dan keren en het proces herhalen. Daarna naar de indirecte kant verplaatsen en laten garen tot kerntemperatuur 63 graden. Vlees van de Q in de folie 5 a 10 minuten laten rusten, makkelijk eten
