Hey BBQ liefhebbers! 

Ik heb wat AI gegenereerde content voor jullie om het onderwerp op gang te helpen.
Wie kent deze niet: NOSKOS - Basis Barbecue Rub, heerlijk op pulled pork, ribs en kip? De basis rub die velen van ons waarderen en dikwijls gebruiken.
Om je op deze post te houden, hier de ingrediënten:

Hier zijn enkele variaties om jullie creativiteit te prikkelen:
Nu ben ik benieuwd naar jullie variaties en voor welk stuk vlees!
Deel hier je basis rub ideeën en de variaties die je zelf hebt gemaakt.
Ik kan niet wachten om een van jullie variaties te maken en toe te passen op het stuk vlees dat wordt aangeraden


Happy grilling!

Arthur
	
		
			
		
		
	
				
			

Ik heb wat AI gegenereerde content voor jullie om het onderwerp op gang te helpen.
Wie kent deze niet: NOSKOS - Basis Barbecue Rub, heerlijk op pulled pork, ribs en kip? De basis rub die velen van ons waarderen en dikwijls gebruiken.
Om je op deze post te houden, hier de ingrediënten:
- 70 gram (¼ cup) zeezout
- 60 gram (¼ cup) bruine basterdsuiker (goed aangedrukt)
- 35 gram (¼ cup) paprikapoeder (gewone, niet de hete)
- 3 eetlepels versgemalen zwarte peper
- 2 theelepels knoflookpoeder
- 2 theelepels uienpoeder
- 1 theelepel cayennepeper

Hier zijn enkele variaties om jullie creativiteit te prikkelen:
 ️ Koffie Rub
️ Koffie Rub
- Voeg 2 el fijngemalen koffiebonen toe
- Geschikt voor: Rundvlees, varkensvlees
 Funky Chicken Rub
 Funky Chicken Rub
- Vervang paprikapoeder door gerookte paprika
- Voeg 1 el mosterdpoeder toe
- Geschikt voor: Kip, kalkoen
 Magic Dust
 Magic Dust
- Voeg 2 el komijnpoeder toe
- Voeg 2 el mosterdpoeder toe
- Geschikt voor: Varkensvlees, rundvlees
 Pimp Ya Burger Dust
 Pimp Ya Burger Dust
- Voeg 1 el dillezaad toe
- Voeg 1 el gedroogde basilicum toe
- Geschikt voor: Hamburgers, kippenvleugels
 Kevin K’s Butt Rub
 Kevin K’s Butt Rub
- Voeg 1 el kaneel toe
- Voeg 1 el nootmuskaat toe
- Geschikt voor: Varkensschouder, spareribs
 Southern Succor Rub
 Southern Succor Rub
- Voeg 1 el selderijzaad toe
- Voeg 1 el oregano toe
- Geschikt voor: Kip, varkensvlees
 Cajun Rub
 Cajun Rub
- Voeg 1 el tijm toe
- Voeg 1 el oregano toe
- Voeg 1 el witte peper toe
- Geschikt voor: Kip, zeevruchten
 Mexican Rub (voor de liefhebbers van zeep!)
 Mexican Rub (voor de liefhebbers van zeep!)
- Voeg 1 el korianderpoeder toe
- Voeg 1 el komijn toe
- Geschikt voor: Bubbelbad, Rundvlees, varkensvlees, groenten (zoals paprika en mais)
 Herb Rub
 Herb Rub
- Voeg 1 el rozemarijn toe
- Voeg 1 el tijm toe
- Geschikt voor: Lam, kip, groenten (zoals aardappelen)
 Sweet and Spicy Rub
 Sweet and Spicy Rub
- Voeg 2 el honingpoeder toe
- Voeg 1 tl gemalen chipotle toe
- Geschikt voor: Varkensvlees, kip
 Southwestern Rub
 Southwestern Rub
- Voeg 2 el gemalen komijn toe
- Voeg 2 el chilipoeder toe
- Vervang de cayennepeper door 1 el gemalen chipotle peper voor een rokerige smaak
- Geschikt voor: Rundvlees, varkensvlees
 Mediterranean Rub
 Mediterranean Rub
- Voeg 2 el gedroogde oregano toe
- Voeg 1 el gedroogde tijm toe
- Voeg 1 el gedroogde rozemarijn toe
- Voeg 1 el citroenrasp toe
- Geschikt voor: Kip, lamsvlees, groenten (zoals courgette en aubergine)
 Asian-inspired Rub
 Asian-inspired Rub
- Voeg 2 el vijfkruidenpoeder toe
- Voeg 1 el gemberpoeder toe
- Voeg 1 el sesamzaadjes toe
- Voeg 1 el sojasaus (in poedervorm, indien beschikbaar) toe
- Geschikt voor: Kip, varkensvlees, tofu
 Caribbean Jerk Rub
 Caribbean Jerk Rub
- Voeg 1 el gemalen piment toe
- Voeg 1 el gemalen kaneel toe
- Voeg 1 el gemalen nootmuskaat toe
- Voeg 2 tl gedroogde tijm toe
- Voeg 1 el gemalen gember toe
- Geschikt voor: Kip, varkensvlees
 Cajun Rub
 Cajun Rub
- Voeg 2 el gedroogde oregano toe
- Voeg 2 el gedroogde tijm toe
- Voeg 2 el chilipoeder toe
- Voeg 1 el gerookte paprikapoeder toe
- Geschikt voor: Kip, zeevruchten
Nu ben ik benieuwd naar jullie variaties en voor welk stuk vlees!
Deel hier je basis rub ideeën en de variaties die je zelf hebt gemaakt.
Ik kan niet wachten om een van jullie variaties te maken en toe te passen op het stuk vlees dat wordt aangeraden



Happy grilling!


Arthur
 
	 
			 
			 
 
		 
 
		 .
. 
 
		
 
 
		

 
 
		 
					
				 
						
					 
					
				