BasBQ
Beef en Steak

Vandaag weer Bavette tijd dit keer US grain fed

 
 
 

Riestad

Gemarineerd
Berichten
1.325
Lekker in de steak rub gezet van JD, daarna een aantal uurtjes vacu?m verpakt! ( foodsaver is geweldig )

Daarna lekker dicht op de kolen op de Primo!

Heerlijk stukje vlees!


099246c7086228f6273ade7cd59fb5c3.jpg


6440e8c12756a38d17929a484c1163b3.jpg


384fde5193881268742f119dcad44502.jpg


ff5bcc0af9694f32e4fbdf2c88a90097.jpg


f0c62cc1ec35c8c2571355c24f3d48b9.jpg


4ffa6a900d32cf327062b1d63713f5dd.jpg


2c338420bcdeabb56228135808e0722a.jpg


Thanks for watching!
 
Heerlijk hoor! Dat lust ik ook wel :)

Bavette stond hier vandaag ook op het programma maar na Meat the East en een paar biertjes daar met wat eten en hier thuis wat biertjes met wat hapjes hebben we het maar verplaatst naar morgen!
 
bavette is een heerlijk en prachtig stuk vlees
 
Heerlijk!
 
Lekker zeg en Bavette is altijd goed!
 
Dat ziet er echt heerlijk uit! Had graag een stukje geproefd
 
Heerlijk ziet dat er uit zeg.
Toevallig ook nog in de aanbieding bij de HANOS ook deze week.
ik heb maar gelijk een paar kilo meegenomen. :-O :-O :D :D
Met de Pasen ook maar op de Q "gooien".
 
Bedankt voor de reacties!
Ik had onlangs ook Nederlandse bavette besteld bij aalvink, deze was slechts 9,5 euro per kilo.

Nou kan ik niet zeggen dat deze veel minder van smaak was dan deze, volgens de eters zat er geen echt verschil in smaak tussen beide gerechten!

 
Heb je alles direct gegrild naar een bepaalde kerntemperatuur of ook een stukje indirect gegaard?
 
@Sander72

Ik heb op enig moment het dunne gedeelte wel op het indirecte gedeelte gelegd van de Primo.
Dit was meer met het idee dat dat gedeelte al gaar genoeg was ( thermapen rulez )

De Bavettte gaat zo snel dat je de tijd boven het vuur echt nodig hebt voor een mooi kleurtje.

 
Terug
Bovenaan Onderaan