Beef en Steak

van kolen naar gas

simong

Tondelzoeker
Berichten
1
Hi nieuw hier in de groep. Altijd op kolen gewerkt. 4 a 5 x per jaar. Nu over gegaan op gas. Redelijk simpele weber q1200. 1 pit, met deksel. Bonken Ribeye van 800 gr, tomahawk van 1,5 kg, lamsbout van 1,4. Allemaal superjuicy en lekker. Nu 5x per week. Genieten.
 
Simon, welkom bij de club. Mooi dat het allemaal zo goed lukt.
 
Welkom bij het genootschap

Dat is nog al een verschil van 5X per jaar naar 5X per week
 
Welkom
 
Welkom op het forum.
Je hebt je BBQ-frequentie serieus opgeschroefd zo te lezen, ik zou zeggen : Volhouden en genieten!
Veel BBQ-plezier!
 
Welkom. Ooit van kolen naar gas gegaan en gemerkt dat daar teveel onderhoud aan is. Sinds vorig jaar dan zen kamado en de gas staat er naast en wordt nog amper gebruikt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan