Beste q-ers,
Alle langere tijd een spit op mijn wannahave/todo lijst.
En die moet je ook eens gaan afstrepen toch?
Dus een spit gekocht en een inwijdingsgerecht bedacht.
Buikspek char sui van het spit werd het.
Eerst een nacht in de CHar sui rub gehad.
Volgende dag lekker opgerold en aan het spit geregen, heerlijk woord he!?
Blokje pruim erbij, 150-160c en gaan met het spek!
Wat resulteerde na ongeveer 2.5 uur was een ongelooflijk stuk buikspek met een heerlijke krokante zwoerd.
Dit spek icm wat roseval krieltjes (rozemarijn zeezout) en ovengroente was dit eentje om te onthouden.
Zo en nu weer terug naar de zomerfeesten!
Alle langere tijd een spit op mijn wannahave/todo lijst.
En die moet je ook eens gaan afstrepen toch?
Dus een spit gekocht en een inwijdingsgerecht bedacht.
Buikspek char sui van het spit werd het.
Eerst een nacht in de CHar sui rub gehad.
Volgende dag lekker opgerold en aan het spit geregen, heerlijk woord he!?
Blokje pruim erbij, 150-160c en gaan met het spek!
Wat resulteerde na ongeveer 2.5 uur was een ongelooflijk stuk buikspek met een heerlijke krokante zwoerd.
Dit spek icm wat roseval krieltjes (rozemarijn zeezout) en ovengroente was dit eentje om te onthouden.
Zo en nu weer terug naar de zomerfeesten!