- Berichten
- 39
Goedenavond allemaal is Gerda en ik ben samen met mijn kinderen woonachtig in de prachtige Betuwe.
Ik ben opgegroeid met "ouderwets" bbq'en. Bbq aansteken, dik eten aan stokbrood en smeersels om vervolgens je saté of hamburgers dubbel te cremeren. Aantal jaren geleden zelf een bbq aangeschaft (zo'n rechthoekige met een deksel) en lekker op deze voet door blijven gaan.
Jaartje of 3 geleden heeft mijn broer een Basterd aangeschaft en maakt daar de meest heerlijke gerechten op. Toen begon het bij mij al een beetje te kriebelen, kan en wil ik dit ook? Ik kook en bak heel graag en draai mijn hand er niet voor om, om een week in de keuken te staan en een 3 gangen kerstmenu te bereiden. Maar vind ik dit ook op de bbq leuk of moet ik het gewoon houden bij de keuken.
Afgelopen donderdag Beer Can Chicken gemaakt (op mijn rechthoekige doos) en dit is ontzettend goed gelukt en smaakt naar meer. Ik ben op marktplaats opzoek gegaan naar een Weber bbq. Vandaag een Weber 5750 met een prachtig blauw kleurtje (jaja, het oog wil ook wat ) en accessoires opgehaald. Als ik het zo lees, is dit een prima bbq om mee te beginnen en kijken of ik het echt leuk vind, of toch liever gewoon bij stokbrood, hamburgers en saté hou.
Morgen geen tijd om wat te proberen, maar maandag gaan we (mijn zoon die ook graag met de bbq bezig is en ik) eens MOINK Balls proberen.
Ik ben opgegroeid met "ouderwets" bbq'en. Bbq aansteken, dik eten aan stokbrood en smeersels om vervolgens je saté of hamburgers dubbel te cremeren. Aantal jaren geleden zelf een bbq aangeschaft (zo'n rechthoekige met een deksel) en lekker op deze voet door blijven gaan.
Jaartje of 3 geleden heeft mijn broer een Basterd aangeschaft en maakt daar de meest heerlijke gerechten op. Toen begon het bij mij al een beetje te kriebelen, kan en wil ik dit ook? Ik kook en bak heel graag en draai mijn hand er niet voor om, om een week in de keuken te staan en een 3 gangen kerstmenu te bereiden. Maar vind ik dit ook op de bbq leuk of moet ik het gewoon houden bij de keuken.
Afgelopen donderdag Beer Can Chicken gemaakt (op mijn rechthoekige doos) en dit is ontzettend goed gelukt en smaakt naar meer. Ik ben op marktplaats opzoek gegaan naar een Weber bbq. Vandaag een Weber 5750 met een prachtig blauw kleurtje (jaja, het oog wil ook wat ) en accessoires opgehaald. Als ik het zo lees, is dit een prima bbq om mee te beginnen en kijken of ik het echt leuk vind, of toch liever gewoon bij stokbrood, hamburgers en saté hou.
Morgen geen tijd om wat te proberen, maar maandag gaan we (mijn zoon die ook graag met de bbq bezig is en ik) eens MOINK Balls proberen.