Bedankt voor het accepteren. De beste manier om me even voor te stellen is door de foto’s. sinds 2 jaar nu een mooie Nette Lette 20” extra long offset smoker. Na jaren een fuego te hebben gehad een daarvoor gewoon een BBCOOK grilrek nu iets waarvan ik heel veel plezier heb. Ik bbq op veel verschillende manieren, geef me een vuurtje en een paar stenen en we kunnen gaan.
mijn uitgangs temperatuur is 107 graden en dat maar zo constant mogelijk houden op alleen hout. Verbruik samen met mijn openhaard en vuurkorf zo,n 4 kuub hout per jaar aan deze verschrikkelijk lekkere hobby.
Meestal lukken de gerechten goed en ben ik mijn eigen grootste criticus en soms moeten we gewoon nog even oefenen, grappig dat ik wel gelijk een goed brisket kon maken maar dat mijn pulled pork pas vanaf de 4e keer acceptable werd
.
grt Erick
mijn uitgangs temperatuur is 107 graden en dat maar zo constant mogelijk houden op alleen hout. Verbruik samen met mijn openhaard en vuurkorf zo,n 4 kuub hout per jaar aan deze verschrikkelijk lekkere hobby.
Meestal lukken de gerechten goed en ben ik mijn eigen grootste criticus en soms moeten we gewoon nog even oefenen, grappig dat ik wel gelijk een goed brisket kon maken maar dat mijn pulled pork pas vanaf de 4e keer acceptable werd

grt Erick