- Berichten
- 5.285
Gisteren een vriend met zijn vrouw en dochter over de vloer. Was vroeger mijn beste vriend, maar sinds ik een uur verder ben gaan wonen, zagen we mekaar nog maar sporadisch. Door Covid zelfs als 2,5 jaar niet meer gezien en dus was het tijd om nog eens af te spreken.
's Morgens al begonnen met de wings te pekelen in bruin bier, zodat deze tegen de middag een dry rub kregen en een paar uur op een rooster konden drogen in de koelkast.
Ondertussen dan ook de zalbonbons in de marinade gezet zodat een paar uur kon trekken.
Het hoofdgerecht was dan Black Angus entrocotes op 3 manieren: Pezo, coffeerub en een mayosear. Allemaal eerst met de reverse. Daar dan wat hasselback patatoes bij, alsook groene asperges en slaharten.
Natuurlijk weer veel te veel, maar dan heb ik vanavond nog wel wat te bikkelen
Moet wel toegeven dat ik deze keer wat nonchalant ben geweest met de foto's. Niet van alles het perfecte plaatje.
's Morgens al begonnen met de wings te pekelen in bruin bier, zodat deze tegen de middag een dry rub kregen en een paar uur op een rooster konden drogen in de koelkast.
Ondertussen dan ook de zalbonbons in de marinade gezet zodat een paar uur kon trekken.
Het hoofdgerecht was dan Black Angus entrocotes op 3 manieren: Pezo, coffeerub en een mayosear. Allemaal eerst met de reverse. Daar dan wat hasselback patatoes bij, alsook groene asperges en slaharten.
Natuurlijk weer veel te veel, maar dan heb ik vanavond nog wel wat te bikkelen

Moet wel toegeven dat ik deze keer wat nonchalant ben geweest met de foto's. Niet van alles het perfecte plaatje.