Beef en Steak

UDS build story

Zo, die zijn mooi geworden zeg!
 
Very, maar dan ook very nice !
 
Bedankt voor alle reacties zover. We zijn er ook best wel trots op  :blush:

Vandaag zal blijken of ze het ook echt doen.

Eerst nog wat meer high quality foto's

IMG_4060_zps1bb868dc.jpg


IMG_4061_zps5d38522a.jpg


IMG_4062_zps5ec302a3.jpg


IMG_4063_zps05694c67.jpg


IMG_4064_zps31242680.jpg


 
dit zijn wel heule mooie strak afgewerkte gepimpte vaten  B-)

zeldenzaam mooi zelfs.

vraagje:waarom maar 1 x fitwerk met kogelkraantje en niet op beide?.
met 2 stuks kun je toch beter regelen lijkt me.
en een 3e dr bij kun je zelfs van alle kanten t vuur beheren.
 
Hi AV, dat heb ik gedaan in de "aanname" dat een 110 liter genoeg heeft aan 1 kraan. Hij heeft ook nog twee normale afgedopte gaten. Het plan is om hem op te starten met alles open en dan af te knijpen tot de gewenste temp.

Mocht blijken dat het niet handig is omdat we toch te veel dop erop en eraf moeten doen, kunnen we altijd nog een kraan er op zetten.
 
okee das duidelijk en de tijd zal t leren.

maar zie ik t nu  goed dat de steuntjes in t vat van binnen uit gepopnageld zijn :-O  ??
 
AV zei:
okee das duidelijk en de tijd zal t leren.

maar zie ik t nu  goed dat de steuntjes in t vat van binnen uit gepopnageld zijn :-O  ??

Ik weet niet welke steuntjes je bedoelt? Volgens mij heb ik geen popnagels gebruikt.
 
waar t rooster en waterpan op liggen.
wat voor bouten zijn dat dan dat die zover naar buiten steken??
t lijkt net de vuile kant van een pomp nagelverbinding.
met inzoomen word de foto vaag en is t niet goed te zien.
 
Ah bedoel je die, dat zijn inbus boutjes.
 
krek : k zie t op de foto in je ander verslag.
op de foto in je bouwtopic is nader gezien de bout gespiegeld in de strakke zwarte lak B-) en lijkt dus op een lang uitsteeksel.
en AV mot maar eens weer naar paerl voor ogentest :blush:
 
even een late reactie maar gezien ik net nieuw ben op dit forum moest ik dus eerst nog even een photobucket account aanmaken, maar dat is dus net gefixt..

Ik heb dus vrijdagavond gelijk mijn tonnetje een keer keer opgestookt om alvast wat rook en aanslag erin te krijgen.

null_zps8d5b3256.jpg

seasoning done! Op naar de eerste run!
null_zps4eec0606.jpg
 
En dan stook je hem leeg op tsssk. Niet eens een speklapje of een paar kippepootjes, gemiste kans hoor ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan