BasBQ
Beef en Steak

Turkse Avond! Met houtskool en veel rook ;-)

 
 

Wietsehm

Stoker
Berichten
281
Vrienden!

Wat is er leuker dan eind oktober de bbq aansteken? Ik zou het niet weten......

Allereerst Tarkan over Spotify, afgewisseld met Baris Manco en zijn epische Arkadasim Essek over Youtube.

Runder- lamsgehakt met geweldige adana-kruidenmix, humus van Rafika met een halve theelepel pittig gepookte paprikapoeder en sumak, ingemaakte ui, yoghurt-sumak-peterselie dressing, gegrilde pepers (eerst blakeren, dan doorwarmen) en tomaat (welke met een honing vinaigrette afgelakt nóg lekkerder worden en natuurlijk een turks brood. Die laatste was dan gewoon gekocht. Had al maisbroodjes gebakken bij het ontbijt. Die prikkel was dus al bevredigd.

Wil ik jullie een paar foto's niet onthouden.

1603565468248.png

1603567088544.png

1603567257141.png
 
Laatst bewerkt:
Ziet er lekker uit
Zie dat je nog plek aan de spiesen had 😁
 
lekker hoor
lust ik ook wel
 
Z’n Turks avond zou ik ook wel eens willen mee maken. Klinkt allemaal erg lekker. Snel maar eens de spiezen bij m’n broer op halen. Kan ik eens wat proberen hier
 
Terug
Bovenaan Onderaan