BasBQ
Beef en Steak

Tri-tip en Wagyu

Echt Lekker!

Tondelzoeker
Berichten
22
Ooit begonnen met gas, over na een off set smoker, WSM en WMTP. En dan nu voor het eerst op een kamado. Vorige week een mooie Grill Guru large gekocht. Fijne eerste sessie gehad vandaag. Begonnen met een tri-tip, aardappelen en maïskolven. De tri-tip kreeg een rub van peper, zout, paprika, ui, knoflook en kerrie. Op 120gr naar 50gr gebracht. Hierna boven de hete kolen bruin gebakken. Hij was erg lekker, veel smaak! Als toetje een wagyu A5+ entrecote. Direct boven de kolen tot 48gr en even laten rusten. Echt lekker! Blij met de overstap naar de kamado. Daar gaat ik veel plezier mee beleven :)
IMG_20210423_193110.jpg
IMG_20210427_155421.jpg
IMG_20210427_174951.jpg
IMG_20210427_175018.jpg
IMG_20210427_181707.jpg
IMG_20210427_183345.jpg
 
Heerlijk en dan moet het mooiste nog komen, die wagyu Steak is subliem.
 
Mooie gerechten hoor
Maar heeft het ook op de bbq gelegen? ;) Geen foto's van op het rooster?
 
Terug
Bovenaan Onderaan