Beef en Steak

Tootsie pork steaks

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Rdj
  • Startdatum Startdatum
Dat is te dicht op voor 4 uren in een Kamado.
Op de grote smokey mountain zou het kunnen.
Ik doe het regelmatig met een grill verhoger en dan direct. Wel een lagere rooster temperatuur. Werkt prima. Heb nooit indirect geprobeerd. Zou niet weten of er veel smaak verschil in zit.
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
Ik doe het regelmatig met een grill verhoger en dan direct. Wel een lagere rooster temperatuur. Werkt prima. Heb nooit indirect geprobeerd. Zou niet weten of er veel smaak verschil in zit.
Dit was mijn eerste en volgens noskos manier/bereiding gedaan. Durfde niet de 5 kg er aan te wagen om het direct te doen .
Maar prima bark en rook smaak op deze manier.
Heb wel verhoger voor een half rooster maar had ook niet gepast.
 
Dat is te dicht op voor 4 uren in een Kamado.
Op de grote smokey mountain zou het kunnen.
Ik heb ze inderdaad eerder op de WSM gemaakt, dat ging prima. Door de directe bereiding krijgen ze een heel specifieke smaak.
 
  • Leuk
Waarderingen: Rdj
2 x porksteaks gemaakt. Eerste keer Tootsie style en 2de keer met een rub en telkens ingespoten met Jack Daniels gemengd met appelazijn.

Maar de versie van tootsie is wel lekkerder.
 
Terug
Bovenaan Onderaan