BasBQ
Beef en Steak

Tony Stone 2022 gemist?

Dennis H

Stoker
 
 
 
Berichten
337
Blijkbaar was afgelopen weekend de Tony Stone in Hoofddorp. Vrije toegang voor publiek, proeven van de kunsten van de beste pitmasters.
Persoonlijk baal ik er wel van dat ik dit gemist heb. Kent/heeft iemand (een link naar) een kalender met BBQ events in NL?
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
18.434
Je kan dat gewoon zien op de site van de kcbs https://mms.kcbs.us/members/evr_search.php?org_id=KCBA

Even zoeken op radius (Amsterdam 200 miles)

74D9FC08-14DA-432F-B508-D5AE6FCCC728.png


Of WBQA

 

Kyrti

Stoker
 
 
Berichten
400
Leuk! Net besproken dat wij de 25e of 26e juni op de planning gaan zetten hier!
 

Dennis H

Stoker
 
 
 
Berichten
337
Bedankt @Frits !
Die gaat in de favorieten.
Heeft het Genootschap ergens een lijstje met dit soort nuttige links? Zo niet, zou dat wel een mooie aanvulling zijn.
 

Sander72

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
6.080
Leuk! Net besproken dat wij de 25e of 26e juni op de planning gaan zetten hier!

Ben je bekend met KCBS opzet? Zoniet dan geef ik je graag wat tips mee. Ik was wel bij Tony op zondag en zag een hoop mensen rond drieën eens rustig die kant op komen. Dan is er niet veel meer te doen daar...

Veel teams starten op zaterdag ochtend of zelfs vrijdag avond al met opbouwen. Je ziet veel 3 bij 3 of 3 bij 6 tentjes staan, smokers in allerlei soorten en maten. Erg leuk om te zien. Zaterdag middag tot in de avond is er veel tijd voor drankjes en gezelligheid. Teams bezoeken elkaar, publiek en juryleden zijn samen in gesprek, een leuke sociale bedoeling. Bij veel wedstrijden is er dan ook al horeca gelegenheid en kun je genieten van een beetje festival sfeer.

Op zondag is het match-day en dat begint vroeg... 07:07 is breakfast met traditioneel borreltje (Jack D bijvoorbeeld) voor de teams maar dan draaien de meeste smokers al op volle kracht... vanaf 12:00 uur moeten namelijk kip, 12:30 spareribs, 13:00 pulled pork en 13:30 brisket bij de jury tent gebracht worden. Rond die tijden maak je de meeste kans om wat te proeven, maar let op er wordt gekookt om het mooiste in de box te stoppen, niet om het publiek het meeste en mooiste te serveren... vaak is er dan om 14:00 uur nog een slot met dessert of mysterybox of iets anders.

Daarna is iedereen vaak moegestreden en is het even bijkomen maar vooral ook opruimen en inpakken... dan verzamelen (of op de boot naar huis) en de uitslag afwachten. Vaak tussen 17 en 18:00 is dat bekend.

Heel leuk om te komen kijken maar wees op tijd. Vanaf 10:00 uur op zondag vind ik het het leukst! Soms ben ik er ook een heel weekend. Lekker biertje doen met deze en gene...

Lijkt het je leuk om eens een echte wedstriijd mee te draaien in een beginnend team? Triple-T van Leo Freeke biedt die mogelijkheid de laatste jaren. Vond ik destijds een machtige ervaring en heeft me veel mooie vriendschappen opgeleverd!

Vraag gerust!
 
Laatst bewerkt:

Sander72

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
6.080
PS deze keer was Tony Stone uitgebreid met Hoppig bierfestival. Dat was machtig! Ook leuke demo's van Braai en BBQ en veel lekkere hapjes te koop. Een erg leuke en goed bezochte wedstrijd!
 

Kyrti

Stoker
 
 
Berichten
400
Ben je bekend met KCBS opzet? Zoniet dan geef ik je graag wat tips mee. Ik was wel bij Tony op zondag en zag een hoop mensen rond drieën eens rustig die kant op komen. Dan is er niet veel meer te doen daar...

Veel teams starten op zaterdag ochtend of zelfs vrijdag avond al met opbouwen. Je ziet veel 3 bij 3 of 3 bij 6 tentjes staan, smokers in allerlei soorten en maten. Erg leuk om te zien. Zaterdag middag tot in de avond is er veel tijd voor drankjes en gezelligheid. Teams bezoeken elkaar, publiek en juryleden zijn samen in gesprek, een leuke sociale bedoeling. Bij veel wedstrijden is er dan ook al horeca gelegenheid en kun je genieten van een beetje festival sfeer.

Op zondag is het match-day en dat begint vroeg... 07:07 is breakfast met traditioneel borreltje (Jack D bijvoorbeeld) voor de teams maar dan draaien de meeste smokers al op volle kracht... vanaf 12:00 uur moeten namelijk kip, 12:30 spareribs, 13:00 pulled pork en 13:30 brisket bij de jury tent gebracht zijn. Rond die tijden maak je de meeste kans om wat te proeven, maar let op er wordt gekookt om het mooiste in de box te stoppen, niet om het publiek het meeste en mooiste te serveren... vaak is er dan om 14:00 uur nog een slot met dessert of mysterybox of iets anders.

Daarna is iedereen vaak moegestreden en us het even bijkomen maar vooral ook opruimen en inpakken... dan verzamelen (of op de boot naar huis) en de uitslag afwachten. Vaak tussen 17 en 18:00 is dat bekend.

Heel leuk om te komen kijken maar wees op tijd. Vanf 10:00 uur op zondag vind ik het het leukst! Soms ben ik er ook een heel weekend. Lekker biertje doen met deze en gene...

Lijkt het je leuk om eens een echte wedstriijd mee te draaien in een beginnend team? Triple-T van Leo Freeke biedt die mogelijkheid de laatste jaren. Vond ik destijds een machtige ervaring en heeft me veel mooie vriendschappen opgeleverd!

Vraag gerust!
Thanks! Hier hebben we wat aan, goede uitleg 👍🏻👍🏻
 

Dominique

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
6.750
PS deze keer was Tony Stone uitgebreid met Hoppig bierfestival. Dat was machtig!
Vooral fijn als je dan een chauffeur hebt, zodat je lekker kunt innemen 😇 🚙🍺🍺
 

BBCharlie

Kooltjesharker
Berichten
167
Ben je bekend met KCBS opzet? Zoniet dan geef ik je graag wat tips mee. Ik was wel bij Tony op zondag en zag een hoop mensen rond drieën eens rustig die kant op komen. Dan is er niet veel meer te doen daar...

Veel teams starten op zaterdag ochtend of zelfs vrijdag avond al met opbouwen. Je ziet veel 3 bij 3 of 3 bij 6 tentjes staan, smokers in allerlei soorten en maten. Erg leuk om te zien. Zaterdag middag tot in de avond is er veel tijd voor drankjes en gezelligheid. Teams bezoeken elkaar, publiek en juryleden zijn samen in gesprek, een leuke sociale bedoeling. Bij veel wedstrijden is er dan ook al horeca gelegenheid en kun je genieten van een beetje festival sfeer.

Op zondag is het match-day en dat begint vroeg... 07:07 is breakfast met traditioneel borreltje (Jack D bijvoorbeeld) voor de teams maar dan draaien de meeste smokers al op volle kracht... vanaf 12:00 uur moeten namelijk kip, 12:30 spareribs, 13:00 pulled pork en 13:30 brisket bij de jury tent gebracht worden. Rond die tijden maak je de meeste kans om wat te proeven, maar let op er wordt gekookt om het mooiste in de box te stoppen, niet om het publiek het meeste en mooiste te serveren... vaak is er dan om 14:00 uur nog een slot met dessert of mysterybox of iets anders.

Daarna is iedereen vaak moegestreden en is het even bijkomen maar vooral ook opruimen en inpakken... dan verzamelen (of op de boot naar huis) en de uitslag afwachten. Vaak tussen 17 en 18:00 is dat bekend.

Heel leuk om te komen kijken maar wees op tijd. Vanaf 10:00 uur op zondag vind ik het het leukst! Soms ben ik er ook een heel weekend. Lekker biertje doen met deze en gene...

Lijkt het je leuk om eens een echte wedstriijd mee te draaien in een beginnend team? Triple-T van Leo Freeke biedt die mogelijkheid de laatste jaren. Vond ik destijds een machtige ervaring en heeft me veel mooie vriendschappen opgeleverd!

Vraag gerust!

Kijk thanks! Hier had ik geen idee van. Ik zeg net tegen de wederhelft dat zo’n wedstrijd mij wel wat lijkt om te bezoeken en wij waren gewoon rond etenstijd daar heen gekacheld als ik je post niet had gelezen.
 

Sander72

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
6.080
Begrijp ik!

KCBS is geen ideale opzet voor het grote publiek qua tijden. Juist bij Tony Stone is er veel ander horeca vertier, dat is lang niet altijd zo.
 

vogels

Pitmaster
 
 
 
Berichten
817
Ben je bekend met KCBS opzet? Zoniet dan geef ik je graag wat tips mee. Ik was wel bij Tony op zondag en zag een hoop mensen rond drieën eens rustig die kant op komen. Dan is er niet veel meer te doen daar...

Veel teams starten op zaterdag ochtend of zelfs vrijdag avond al met opbouwen. Je ziet veel 3 bij 3 of 3 bij 6 tentjes staan, smokers in allerlei soorten en maten. Erg leuk om te zien. Zaterdag middag tot in de avond is er veel tijd voor drankjes en gezelligheid. Teams bezoeken elkaar, publiek en juryleden zijn samen in gesprek, een leuke sociale bedoeling. Bij veel wedstrijden is er dan ook al horeca gelegenheid en kun je genieten van een beetje festival sfeer.

Op zondag is het match-day en dat begint vroeg... 07:07 is breakfast met traditioneel borreltje (Jack D bijvoorbeeld) voor de teams maar dan draaien de meeste smokers al op volle kracht... vanaf 12:00 uur moeten namelijk kip, 12:30 spareribs, 13:00 pulled pork en 13:30 brisket bij de jury tent gebracht worden. Rond die tijden maak je de meeste kans om wat te proeven, maar let op er wordt gekookt om het mooiste in de box te stoppen, niet om het publiek het meeste en mooiste te serveren... vaak is er dan om 14:00 uur nog een slot met dessert of mysterybox of iets anders.

Daarna is iedereen vaak moegestreden en is het even bijkomen maar vooral ook opruimen en inpakken... dan verzamelen (of op de boot naar huis) en de uitslag afwachten. Vaak tussen 17 en 18:00 is dat bekend.

Heel leuk om te komen kijken maar wees op tijd. Vanaf 10:00 uur op zondag vind ik het het leukst! Soms ben ik er ook een heel weekend. Lekker biertje doen met deze en gene...

Lijkt het je leuk om eens een echte wedstriijd mee te draaien in een beginnend team? Triple-T van Leo Freeke biedt die mogelijkheid de laatste jaren. Vond ik destijds een machtige ervaring en heeft me veel mooie vriendschappen opgeleverd!

Vraag gerust!
Triple-T is echt een aanrader... geweldige ervaring
 

Dennis H

Stoker
 
 
 
Berichten
337
Dikke vette pech, ik ben positief getest, dus kan er a.s. zondag niet bij zijn 😭. Zou iemand die gaat misschien wat foto's willen plaatsen zodat ik er toch nog een beetje bij ben 😇?
 

Dominique

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
6.750
De Tony Stone is al geweest. Als je op FB zoekt naar Tony Stone BBQ competition kom je bij allerlei foto’s.
 
Bovenaan Onderaan