Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Mooie houder heb je ervoor. Enne ik krijg telkens meer spijt dat ik niet naar de ts ga, ik had me dan spontaan aangemeld in je harem, deze had ik wel willen proeven zien er goed uit.
Vandaag ook even langs geweest en vnml de Seaside smokers van het werk gehouden.
De geur alleen al op het terrein is al genoeg om er naar toe te gaan.
Veel teams bekeken en uiteraard de diverse hardware eens besnuffeld. Er was veel te doen met hier en daar zelfs nog een mooie uitleg over hoe je ribs moet maken e.d.
Zelf nog wat plankjes meegenomen en een probe doorvoer tbv mijn WSM.
Mocht je niet weten wat voor soort kruiden en of rubs je ooit zou willen proberen, dan zie je hier door de bomen het bos niet meer. (wel leuk om eens lekker bij rond te snuffelen)
Hieronder een kleine sfeer impressie van mijn kant gezien :
Hmmm.....zie dat er toch een beetje lichte plek op mijn hoofd begint te vertonen. Jaartjes gaan nu tellen zie ik ;D
Jammer dat we elkaar niet nog even gesproken hebben Mike!
Zoals Big-T al aangeeft verteld Jim Johnson zo bevlogen over zijn passie, dat je geen woord wilt missen.
Gefeliciteerd aan het Sea Side Smokers team! Mooie prestatie gezien het aantal teams.
Morgen ben ik ook weer van de partij en dan net zoals Big-T om te jureren. Betekent ook dat we de teams pas weer na het jureren voor het eerst zullen spreken. Iedereen dus veel succes!
Afgelopen vrijdag was een dergelijke cursus op de locatie van de Tony Stone Low & Slow BBQ Competion.
De cursus bestaat uit eerst een deel theorie en daarna krijg je van elke verplicht gerecht twee voorbeelden, waaraan je dan op basis van de gegeven instructies cijfers moet geven.
Er is niet echt een test/examen of zo waar je voor moet slagen. Het gaat er meer om dat iedereen uniform jureert, zodat er eerlijke scores gegeven worden.
Als je gewoon de cursus gevolgd heb, dan ben je KCBS gecertificeerd en mag je wereldwijd KCBS BBQ wedstrijden jureren.
Het weekeindje Bergen NH met mevr RedFox toch nog even onderbroken om even op en neer naar Hoofddorp te rijden en snel wat Tony Stone sfeer te snuiven.....
We kwamen aan terwijl de wedstrijd volop aan de gang was en naast de geuren van alle ribs, briskets, PP's en kip was vooral de spanning te proeven!
Zonder andere teams tekort te doen (er komen volop foto's) hier een paar foto's van mijn iPhone ter illustratie van de spanning!
Seaside Smokers Team: Dominique plaatst de kip met chirurgische precisie op de juiste positie!
En het team ziet dat het goed is! Let op hoe strak de gezichten staan... De box mag naar de jury!
Probbqshop.nl team: onder toeziend oog van Gerard worden de ribben door Martin in de glaze gezet!
Martin, let op de instructie: in verband met de tijd, eerst even snel ruw insmeren en daarna fijn afwerken
Van harte Daan!!
Ik ben blij dat jij de prijs in handen hebt, anders had jij misschien ook je linkerhand in je zak gehad!!!
(Geintje natuurlijk)!!!!!!?? : ??? 8)
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.