BasBQ
Beef en Steak

Tomahawk

Ringo

Tondelzoeker
Berichten
5
Vandaag de eerste Tomahawk gemaakt op de Basterd.
34CE8D02-4AF6-4CDD-90AB-9C09BED66B42.jpeg
Lekker low and slow in een lekkere rub tot 52 graden en daarna een minuutje per kant op hoog vuur.
4343E48B-DFCD-419C-8826-1FDC79A6EAE2.jpeg


Resultaat vond ik erg goed gelukt en was erg lekker. Gelukkig heeft het hele gezin er van genoten want hij was binnen no time op.
65485330-63E8-4F51-97ED-D458B6371B59.jpeg
42501764-3348-47B3-8FE1-29FD7E17B7C1.jpeg
 
Zo'n bijltje gaat er altijd in.
Mooi kleurtje.
Hoe heb je de steak bereid? Indirect sear of direct sear ?
 
Altijd een plechtig moment om deze te bakken op een nieuwe BBQ 🥳 Lekker kleurtje!
 
Mooie lap, zal goed gesmaakt hebben.
 
Beste steak. miss niet helemaal low en slow maar wel heel lekker. Perfect cuisson, zo lust ik ze ook graag
 
Terug
Bovenaan Onderaan