- Berichten
- 43
Hallo, Ik ben al een tijdje aan het kijken naar een spit voor mijn Kamado (basterd L). Want mij tegenhoudt is de prijs. Ik vind ze nogal duur. Zeker omdat ik inschat dat ik hem maar een paar keer per jaar ga gebruiken.
Nu mijn vraag. Een hele kip maak ik nu vaak op een bierblikje en dat voldoet eigenlijk prima qua smaak. Voegt een spit hier nog veel aan toe? Of is het vooral het idee dat hij ronddraait en het daarmee een stoere toevoeging is. En natuurlijk dat een spit meer toepassingen kent dan alleen een kip.
Verder vind ik de gedacht om alles een beetje low-budget te houden, daar waar het kan, ook wel charmant. Maar dat kan natuurlijk ook betekenen dat ik juist ga proberen een spit op de kop te tikken zo aan het einde van het zomer seizoen. Dan komt er vaak nog veel in de aanbieding.
Hoe kijken jullie hier naar? Een goede vraag? Of vergelijk ik appels met peren? Zelf kan ik dit heel lastig inschatten.
Nu mijn vraag. Een hele kip maak ik nu vaak op een bierblikje en dat voldoet eigenlijk prima qua smaak. Voegt een spit hier nog veel aan toe? Of is het vooral het idee dat hij ronddraait en het daarmee een stoere toevoeging is. En natuurlijk dat een spit meer toepassingen kent dan alleen een kip.
Verder vind ik de gedacht om alles een beetje low-budget te houden, daar waar het kan, ook wel charmant. Maar dat kan natuurlijk ook betekenen dat ik juist ga proberen een spit op de kop te tikken zo aan het einde van het zomer seizoen. Dan komt er vaak nog veel in de aanbieding.
Hoe kijken jullie hier naar? Een goede vraag? Of vergelijk ik appels met peren? Zelf kan ik dit heel lastig inschatten.