- Berichten
- 45
Op dit moment heb ik 3 bbqs:
- WSM voor ribs, pulled pork e.d.
- Mastertouch GBS voor grotere aantallen mensen
- WGA voor de steaks of spiesjes door de weeks (want is lekkerder dan uit de pan)
Nu is 3 q's natuurlijk leuk maar neemt ook veel ruimte in. Als ruimte besparing overweeg ik in elk geval de wsm en gbs op te ruimen en een kamado neer te zetten.
De simpele maar lastige vraag is, is dat een goede beslissing. Een kamado kan m.i. prima de smoker vervangen maar is het ook een goed alternatief om voor grotere groepen burgers en spiezen te maken?
Bij de wsm is het leuk om gedurende de dag bezig te zijn met het vuur, roosters bijstellen enz enz.
Ben benieuwd naar jullie mening en advies hierin!
Verstuurd vanaf mijn SM-G781B met Tapatalk
- WSM voor ribs, pulled pork e.d.
- Mastertouch GBS voor grotere aantallen mensen
- WGA voor de steaks of spiesjes door de weeks (want is lekkerder dan uit de pan)
Nu is 3 q's natuurlijk leuk maar neemt ook veel ruimte in. Als ruimte besparing overweeg ik in elk geval de wsm en gbs op te ruimen en een kamado neer te zetten.
De simpele maar lastige vraag is, is dat een goede beslissing. Een kamado kan m.i. prima de smoker vervangen maar is het ook een goed alternatief om voor grotere groepen burgers en spiezen te maken?
Bij de wsm is het leuk om gedurende de dag bezig te zijn met het vuur, roosters bijstellen enz enz.
Ben benieuwd naar jullie mening en advies hierin!
Verstuurd vanaf mijn SM-G781B met Tapatalk