Na 5 jaar C1000 werk ik nu opeens voor Jumbo.
Op 15 oktober gaan de deuren open in Almere Buiten van de eerste Jumbo Large formule boven de rivieren.
Dus loop ik daar afgelopen woensdag ineens met een dol enthousiaste Cees Schepers tussen zijn Duke of Berkshire varkens te stappen.
Een zeer bevlogen man met een eigen visie op de varkensvlees produktie van de toekomst.
http://www.walnootenwilg.nl/index.html
Maar voor mij was de proeverij toch het belangrijkst.
Heerlijk wat een smaak dit ras heeft.
En dit vlees moet ik dus vanaf 15 oktober vanuit de rijpingskast gaan verkopen en vooral promoten(lees bakken en laten proeven) wat een straf voor een slager
Herman blijkt ook fan te zijn van "het vlees van Cees".
Donderdag weer zo'n dag gehad.
Dit keer proeverij van gerijpt lamsvlees en gerijpt kalfsvlees
Engels lamsvlees en Hollands kalfsvlees.
Beiden worden gerijpt in de rijpingskast en daarna verkocht.
Ik vond de smaak van beide voortreffelijk.
Jumbo worden heeft dus voor een slager ook z'n positieve kanten.
Op 15 oktober gaan de deuren open in Almere Buiten van de eerste Jumbo Large formule boven de rivieren.
Dus loop ik daar afgelopen woensdag ineens met een dol enthousiaste Cees Schepers tussen zijn Duke of Berkshire varkens te stappen.
Een zeer bevlogen man met een eigen visie op de varkensvlees produktie van de toekomst.
http://www.walnootenwilg.nl/index.html
Maar voor mij was de proeverij toch het belangrijkst.
Heerlijk wat een smaak dit ras heeft.
En dit vlees moet ik dus vanaf 15 oktober vanuit de rijpingskast gaan verkopen en vooral promoten(lees bakken en laten proeven) wat een straf voor een slager

Herman blijkt ook fan te zijn van "het vlees van Cees".

Donderdag weer zo'n dag gehad.
Dit keer proeverij van gerijpt lamsvlees en gerijpt kalfsvlees
Engels lamsvlees en Hollands kalfsvlees.
Beiden worden gerijpt in de rijpingskast en daarna verkocht.

Ik vond de smaak van beide voortreffelijk.
Jumbo worden heeft dus voor een slager ook z'n positieve kanten.
