- Berichten
- 441
Een mooie procureur gescoord bij mijn slager ietsje zwaarder dan 2,5 kilo.
dit was het plan strijd plan!
eerst rubben met mn nieuwe aanwinst de bbqguru rub, dan even in plastic ingepakt en het ei aangestoken!
de temperatuur kwam zo op ongeveer 125c. en mn varkentje er op gelegd.
[/URL]
[/URL]
[/URL]
met vijf uur het beestje ingepakt in folie en een biertje genomen
na een uur of 7,5/8 was het gevaarte klaar de sater prikkertjes bevestigde de kerntemperatuur meter die ik van een van onze forum helden heb gekocht
nog even in de folie gelaten om te rusten en toen kon t feest beginnen.
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
wat mij betreft mag hij op een dagelijkse basis terug op t menu HEERLIJK!!!
dit was het plan strijd plan!
eerst rubben met mn nieuwe aanwinst de bbqguru rub, dan even in plastic ingepakt en het ei aangestoken!
de temperatuur kwam zo op ongeveer 125c. en mn varkentje er op gelegd.



met vijf uur het beestje ingepakt in folie en een biertje genomen

na een uur of 7,5/8 was het gevaarte klaar de sater prikkertjes bevestigde de kerntemperatuur meter die ik van een van onze forum helden heb gekocht

nog even in de folie gelaten om te rusten en toen kon t feest beginnen.




wat mij betreft mag hij op een dagelijkse basis terug op t menu HEERLIJK!!!