BasBQ
Beef en Steak

tijd voor getrokken varken!!!

 
 

Jw

Stoker
Berichten
443
Een mooie procureur gescoord bij mijn slager ietsje zwaarder dan 2,5 kilo.

dit was het plan strijd plan!

eerst rubben met mn nieuwe aanwinst de bbqguru rub, dan even in plastic ingepakt en het ei aangestoken!
de temperatuur kwam zo op ongeveer 125c. en mn varkentje er op gelegd.

IMG_1240_zpsbb7bc6ad.jpg
[/URL]

IMG_1781_zpsb00e925a.jpg
[/URL]

IMG_1250_zps983140c3.jpg
[/URL]

met vijf uur het beestje ingepakt in folie en een biertje genomen :D
na een uur of 7,5/8 was het gevaarte klaar de sater prikkertjes bevestigde de kerntemperatuur meter die ik van een van onze forum helden heb gekocht;)

nog even in de folie gelaten om te rusten en toen kon t feest beginnen.

IMG_1263_zps7bc1e011.jpg
[/URL]

IMG_1264_zps6ce459f3.jpg
[/URL]

IMG_1265_zpsd76e093c.jpg
[/URL]

IMG_1267_zps1205de4a.jpg
[/URL]

wat mij betreft mag hij op een dagelijkse basis terug op t menu HEERLIJK!!!

 
Proficiat met je knorretje
 
Thanks Bidle ook erg blij met m'n plekkie
 
Gefeliciteerd met de knor!
 
Knorretje verdient hoor, smakelijk broodje!
 
Lust ik, Knor in de pocket!! :D
 
Lekker broodje PP.
Gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Gefeliciteerd met je knor, en natuurlijk een heerlijk broodje.
 
Bijna lunchtijd, dus niet goed om dit nu te bekijken :)
Maar het ziet er ook wel erg aantrekkelijk uit hoor, zou zomaar een paar van die heerlijke broodjes lusten :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan