- Berichten
- 7.201
Beste BBQ-vrienden!
Vandaag was een fantastische dag (gisteren trouwens ook)... ik ging mijn pancetta en coppa snijden!
En allemachtig, wat was dat prachtig!
We hadden dus deze van Paul's Wild Vleesch avontuur... gewoon op een koude zolder gehangen:
Met Armagnac en venkel ruikt dat echt goddelijk:
En van het feestje bij Martijn van Vuur en Rook deze heerlijke bonker die had gehangen in het COC van Peter W:
En geeft echt heerlijke plakjes:
De eerste met een ham mes gesneden, daarna lekker op de snijmachine van Vriend Jeroen:
Zalig apparaat:
Productie lijntje maken:
Toen de grillworst van gisteren, even rubben en afgrillen op de WGA:
Zalig worstje voor op brood:
Wat een top spulletjes, echt zalig!
Groeten en bedankt voor het kijken.
Vandaag was een fantastische dag (gisteren trouwens ook)... ik ging mijn pancetta en coppa snijden!
En allemachtig, wat was dat prachtig!
We hadden dus deze van Paul's Wild Vleesch avontuur... gewoon op een koude zolder gehangen:
Met Armagnac en venkel ruikt dat echt goddelijk:
En van het feestje bij Martijn van Vuur en Rook deze heerlijke bonker die had gehangen in het COC van Peter W:
En geeft echt heerlijke plakjes:
De eerste met een ham mes gesneden, daarna lekker op de snijmachine van Vriend Jeroen:
Zalig apparaat:
Productie lijntje maken:
Toen de grillworst van gisteren, even rubben en afgrillen op de WGA:
Zalig worstje voor op brood:
Wat een top spulletjes, echt zalig!
Groeten en bedankt voor het kijken.