- Berichten
- 177
De challenge hier in huize blokhuis is het perfecte broodje hamburger. We zijn al een heel eind op weg.
1. De burger... dat is volgens ons een US burger van beef en steak (ok?, we zij nog niet zelf aan het mixen en malen geslagen, retail is dit een superlekkere burger)
2. De buns... laat ik door de bakker maken (per 15 stuks, gaat prima in de viezer. Witte bolletjes van 14cm met sesamzaadjes erop).
3. De saus.... Voorlopig houden we het op mad sauce.
4. De uien... Ik ga voor rode ui met olijfolie, worchestersauce en ketjap in een alu bakje even direct op de kolen en daarna warm houden indirect).
5. De kaas... Niet over zeuren, gewoon cheddar plastic kaas...punt, uit.
wel of geen sla, wel of geen tomaat, wel of geen augurk, hangt af van de eter. Vrouwen vaker sla en tomaat, mannen vaker basic zoals hierboven beschreven.
Vanavond was het de basic variant voor ons. Zie de foto's
Tot morgen!
1. De burger... dat is volgens ons een US burger van beef en steak (ok?, we zij nog niet zelf aan het mixen en malen geslagen, retail is dit een superlekkere burger)
2. De buns... laat ik door de bakker maken (per 15 stuks, gaat prima in de viezer. Witte bolletjes van 14cm met sesamzaadjes erop).
3. De saus.... Voorlopig houden we het op mad sauce.
4. De uien... Ik ga voor rode ui met olijfolie, worchestersauce en ketjap in een alu bakje even direct op de kolen en daarna warm houden indirect).
5. De kaas... Niet over zeuren, gewoon cheddar plastic kaas...punt, uit.
wel of geen sla, wel of geen tomaat, wel of geen augurk, hangt af van de eter. Vrouwen vaker sla en tomaat, mannen vaker basic zoals hierboven beschreven.
Vanavond was het de basic variant voor ons. Zie de foto's
Tot morgen!



