- Berichten
- 441
Vorige week zondag een prachtige zonnige herfstdag(wat een geluk) mocht ik met mijn bbq vrienden een mooie workshop geven op denk ik wel de mooiste plek in regio Leiden....De Leidschehout...
Het kriebelde bij ons al heel lang om eens een authentiek Thank giving dinner te maken op de Q, dus aan het zoeken geslagen naar leuke recepten en uit eindelijk uitgekomen bij: apple smoked turkey met creool rub, maple&bourbon glazed ham, pumkin pie, twice baked pumkin stuffed potatoes en cranberry apple chutney.
We hadden zeven black bastard large tot onze beschikking en konden dus zo met een aardig clubje van zo'n 20 man aan de slag.
Ons idee was dat iedereen die meedeed ook daadwerkelijk iets moest doen, dus de groep in teams van vier verdeeld en binnen deze teams onderling de recepten verdeeld zodat ieder team aan het eind van de workshop een compleet zelfgemaakt dinner klaar had en we zo met z'n alle al dit heerlijks konden verobberen.
hierbij een impressie, omdat plaatjes kijken altijd leuk is
de mice en place




het aansteken van The Black Bastards deden de pitmasters van ieder team zelf met een de ideale luftlighter


en dan even een paar van de beesten op rij.....



tussen doortje altijd lekkernhuisgemaakte bruine bonensoep met zelf gerookt buikspek nom nom nom .....
[/URL
Natuurlijk waar hard gewerkt wordt en en buiten gekookt hoort een drankje dus een goed gestockte bar...
[URL=http://s991.photobucket.com/user/jwravensbergen/media/IMG_1855_zps5cd522e0.jpg.html]


het eten natuurlijk het hoogte punt....








muziekje dr bij en smullen maar.





was een leuke dag! bedankt voor t kijken.....
Het kriebelde bij ons al heel lang om eens een authentiek Thank giving dinner te maken op de Q, dus aan het zoeken geslagen naar leuke recepten en uit eindelijk uitgekomen bij: apple smoked turkey met creool rub, maple&bourbon glazed ham, pumkin pie, twice baked pumkin stuffed potatoes en cranberry apple chutney.
We hadden zeven black bastard large tot onze beschikking en konden dus zo met een aardig clubje van zo'n 20 man aan de slag.
Ons idee was dat iedereen die meedeed ook daadwerkelijk iets moest doen, dus de groep in teams van vier verdeeld en binnen deze teams onderling de recepten verdeeld zodat ieder team aan het eind van de workshop een compleet zelfgemaakt dinner klaar had en we zo met z'n alle al dit heerlijks konden verobberen.
hierbij een impressie, omdat plaatjes kijken altijd leuk is

de mice en place




het aansteken van The Black Bastards deden de pitmasters van ieder team zelf met een de ideale luftlighter


en dan even een paar van de beesten op rij.....



tussen doortje altijd lekkernhuisgemaakte bruine bonensoep met zelf gerookt buikspek nom nom nom .....

Natuurlijk waar hard gewerkt wordt en en buiten gekookt hoort een drankje dus een goed gestockte bar...
[URL=http://s991.photobucket.com/user/jwravensbergen/media/IMG_1855_zps5cd522e0.jpg.html]



het eten natuurlijk het hoogte punt....








muziekje dr bij en smullen maar.





was een leuke dag! bedankt voor t kijken.....