- Berichten
- 569
Dames en heren van het goede leven. Het is weer heerlijk weekend en natuurlijk tijd om de BBQ weer op te stoken.
Ik zag dat de mosselen in de bonus waren en het leek mij leuk deze in de dutch oven in de kamado te maken.
Aangezien ik fan van de Aziatische keuken ben, heb ik besloten een Thaise variant te maken.
Ten eerste de voorbereiding.
Gember, rode ui, knoflook en rode peper gesneden en de mosselen afgespoeld.
De kamado aangestoken. En ingesteld rond de 200 graden direct. De DO heb ik voorverwarmd in de kamado en daarna de kruiden aangefruit.
Vervolgens kokosmelk en vissaus toegevoegd.
Daarna uiteraard de mosselen en erbij.
De mosselen waren vrij snel klaar en daarna was het smullen geblazen. Wat lime en koriander toegevoegd.
Patat en brood erbij.
Fijn weekend allemaal.
Ik zag dat de mosselen in de bonus waren en het leek mij leuk deze in de dutch oven in de kamado te maken.
Aangezien ik fan van de Aziatische keuken ben, heb ik besloten een Thaise variant te maken.
Ten eerste de voorbereiding.
Gember, rode ui, knoflook en rode peper gesneden en de mosselen afgespoeld.
De kamado aangestoken. En ingesteld rond de 200 graden direct. De DO heb ik voorverwarmd in de kamado en daarna de kruiden aangefruit.
Vervolgens kokosmelk en vissaus toegevoegd.
Daarna uiteraard de mosselen en erbij.
De mosselen waren vrij snel klaar en daarna was het smullen geblazen. Wat lime en koriander toegevoegd.
Patat en brood erbij.
Fijn weekend allemaal.
Laatst bewerkt: