Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Om het nieuwe jaar goed te starten ga ik vandaag testen hoe mijn ribs worden als ik ze ophang boven direct vuur in de Weber Smokey Mountain.
Ben heel benieuwd.
Hallo.
Sorry voor de late update, was een beetje druk.
Het was niet helemaal goed gegaan, ribs waren redelijk uitgedroogd.
Denk dat ik ze sowieso te lang heb laten hangen en ik het tussendoor geen spray gebruikt.
De smaak was overigens wel goed
Vandaag ga ik na de teleurstellende resultaten van vorige keer het maar eens opnieuw proberen.
Nu ga ik regelmatig sprayen.
Heb een spray gemaakt van appelsap met appel azijn.
Ben benieuwd
Ten eerste kwam er nu niets tussendoor zodat ik het beter in de gaten kon houden.
Ben na een uurtje begonnen met sprayen en heb dat ongeveer iedere 20 minuten herhaald.
In totaal heeft de rib er ongeveer 4 a 4,5 uur in gehangen.
Temperatuur zat rond de 135 graden.
En o ja, heb het vlies laten zitten en daar heb ik uiteindelijk bij het eten niets van gemerkt.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.