BasBQ
Beef en Steak

Test, 1, 2, 3.

 

danny9264

Tondelzoeker
Berichten
13
Om het nieuwe jaar goed te starten ga ik vandaag testen hoe mijn ribs worden als ik ze ophang boven direct vuur in de Weber Smokey Mountain.
Ben heel benieuwd.
 
we zien je verslag graag voorbij komen
 
Vast heel lekker, Succes!
 
Ik ben ook zeer benieuwd..
 
Hallo.
Sorry voor de late update, was een beetje druk.
Het was niet helemaal goed gegaan, ribs waren redelijk uitgedroogd.
Denk dat ik ze sowieso te lang heb laten hangen en ik het tussendoor geen spray gebruikt.
De smaak was overigens wel goed🤣

IMG20240104172527.jpg


IMG20240104172424.jpg
 
Succes, met je 2e editie Memphis style ribs (sort of)
 
Wat heb je anders gedaan, alleen meer sprayen?
Dat willen de lezertjes wel weten denk ik.

Ziet er overigens erg goed uit
 
Ten eerste kwam er nu niets tussendoor zodat ik het beter in de gaten kon houden.
Ben na een uurtje begonnen met sprayen en heb dat ongeveer iedere 20 minuten herhaald.
In totaal heeft de rib er ongeveer 4 a 4,5 uur in gehangen.
Temperatuur zat rond de 135 graden.
En o ja, heb het vlies laten zitten en daar heb ik uiteindelijk bij het eten niets van gemerkt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan