B
Bellefleur
Gast
Gezien het warme welkom durf ik wel een beginnersvraag te stellen :blush:
we hebben sinds 2 zomers een cobb mee met de camper en bevalt ons uitstekend. Maar..... ik wil er nog meer er mee koken/grillen enz enz !
Heb hier al veel rondgesnuffeld en kom toch ook steeds tegen de beheersing van de temperatuur. Vooral bij slow cooking. Nu heb ik voor de cobb wel een vleesthermometer gevonden maar is dat wel de juiste manier om temperatuur te weten en beheersen? Of hebben jullie voor mij de tip hoe ik dat het beste kan doen? Thermometer aan binnenkant deksel vastmaken? Verder zal het voornl kwestie zijn van hoeveel briketten en deksel af en toe eraf?
Alle tips zijn welkom. En mijn intentie is niet om een Weber te kopen, ik ga gewoon lekker verder met de Cobb.
Klinkt eigenwijs maar mijn plasticgeld laat geen grotere investeringen toe.
we hebben sinds 2 zomers een cobb mee met de camper en bevalt ons uitstekend. Maar..... ik wil er nog meer er mee koken/grillen enz enz !
Heb hier al veel rondgesnuffeld en kom toch ook steeds tegen de beheersing van de temperatuur. Vooral bij slow cooking. Nu heb ik voor de cobb wel een vleesthermometer gevonden maar is dat wel de juiste manier om temperatuur te weten en beheersen? Of hebben jullie voor mij de tip hoe ik dat het beste kan doen? Thermometer aan binnenkant deksel vastmaken? Verder zal het voornl kwestie zijn van hoeveel briketten en deksel af en toe eraf?
Alle tips zijn welkom. En mijn intentie is niet om een Weber te kopen, ik ga gewoon lekker verder met de Cobb.
