- Berichten
- 389
Vandaag stond de T Bone op het menu.
Ik had een paar dagen geleden hier een post gezien over cowboy boter. Die wilde ik graag eens maken. Dus daar heb ik het vlees eigenlijk bij uitgezocht
Eerst maar eens de cowboy boter gemaakt. Eerst maar zonder het kooltje.
Nu al erg lekker.
Terwijl de BBQ op temperatuur komt wat zout en peper op het vlees.
Dit ziet er al goed uit.
Dit smaakte erg goed. Hoeft niet altijd een low en slow te zijn, dit is ook erg lekker.
En nu het extra toetje.
We hadden wel al iets gehaald maar mn vrouw had nog wat pannenkoeken beslag over. En de poffertjespan was al een tijd niet gebruikt.
Lekker warm aan de handen, zelfs met handschoenen aan.
Ook de poffertjes smaakten lekker.
Ik had een paar dagen geleden hier een post gezien over cowboy boter. Die wilde ik graag eens maken. Dus daar heb ik het vlees eigenlijk bij uitgezocht

Eerst maar eens de cowboy boter gemaakt. Eerst maar zonder het kooltje.
Nu al erg lekker.
Terwijl de BBQ op temperatuur komt wat zout en peper op het vlees.
Dit ziet er al goed uit.
Dit smaakte erg goed. Hoeft niet altijd een low en slow te zijn, dit is ook erg lekker.
En nu het extra toetje.
We hadden wel al iets gehaald maar mn vrouw had nog wat pannenkoeken beslag over. En de poffertjespan was al een tijd niet gebruikt.
Lekker warm aan de handen, zelfs met handschoenen aan.
Ook de poffertjes smaakten lekker.