Beef en Steak

T-beentje

 
 
 
 

Free_ltd

BBQ Junkie
Berichten
5.316
Vriezer moet leeg en jawel, de T-bone van 1,8kg was nog in orde. Van Belgisch witblauw.

Vandaag een reverse gedaan. Was tip top in orde, maar de grillstrepen zijn niet zo gelukt. Thans wel goed droog gedept voor het searen.

Vandaag ook bij het searen de thermapen gebruikt, maar ik was niet overtuigd. Afhankelijk van waar ik steek, gaf hij andere waarden aan.

Nu de foto’s.

9E493951-19F3-408A-B4DF-8BE8D23FE421.jpeg


E82D05AF-6D82-4ABC-A13B-5742AFEFF847.jpeg


F8D397F3-428E-4B5E-8B7F-B3CC75E5906E.jpeg


C7C2D49F-770B-4789-BC7E-E4D291701112.jpeg


87044F4B-BF1B-4A60-93A0-56DC4FB7F4F1.jpeg


4B40D5AB-CE62-4687-809E-24EC612E0624.jpeg


2C3D4C80-0D2D-46A4-8B15-23046EA5BD31.jpeg


2ADD293C-D1B6-4A5D-85E8-3E76E1536851.jpeg
 
Niet vervelend om op deze manier de vriezer leeg te maken
Ziet er mooi uit
 
wil ik best mee helpen hoor, die vriezer leegmaken.
mooi plankje eten
 
Heb nu nog enkel een bavette van 1,8kg liggen voor aanstaande zaterdag
Uhm, is dat dan een uitnodiging? Hahaha. Smakelijk hoor

Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
 
Wat een mooie steak. Je cuisson is iig prima in orde. Heb je de steak nog ingesmeerd met geklaarde boter of croma? Dit wil ook helpen met het mooi grillen van je steak. Ik neem aan dat je gietijzer rooster goed heet gestookt was. Maar hoe dan ook, hier wil het ook niet altijd even mooi uitpakken. Is niet altijd een verklaring voor. Hoe dan ook, ik zou niet twijfelen om het op te eten :cool:
 
Das een heeeeeeele beste steak van bijna 2kg :love: Strepen of geen strepen, zo lust ik 'm toch ook wel(y)
 
Wat een mooie steak. Je cuisson is iig prima in orde. Heb je de steak nog ingesmeerd met geklaarde boter of croma? Dit wil ook helpen met het mooi grillen van je steak. Ik neem aan dat je gietijzer rooster goed heet gestookt was. Maar hoe dan ook, hier wil het ook niet altijd even mooi uitpakken. Is niet altijd een verklaring voor. Hoe dan ook, ik zou niet twijfelen om het op te eten :cool:

Geklaarde boter en croma ken ik niet. Ga ik eens bekijken. Thanx 4 the tip

Gietijzeren rooster steek ik al van het begin erin. Vermoed dat hij dat we warm genoeg wordt. Ook eens op letten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan