Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ziet er fantastisch uit, en mooi sappig.
Ben ook wel benieuwd naar de leverancier van het stuk vlees
Algemener gesproken: wat zijn goede runderen om een brisket (low n slow) van te bereiden? Ik begrijp dat er wel een bepaald verpercentage nodig is om tot een goed eindresultaat te komen. Kan me herinneren dat in de VS de stukken gewoon in het koelschap in de winkels verkocht worden, en dit leken me over het algemeen redelijk gemrmerde stukken.
Vlees is online gekocht, bij bbquality. Een angus brisket uit australie. Angus runderen (grainfed ) hebben normaal wel voldoende marmering. De thermometer met controller is een heatermeter, info hierover is hier op het forum te vinden.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.