Beef en Steak

Sucade in ketjap-cola marinade

Aha, er zit dus echt een wezenlijk verschil tussen die stukken! En ik dacht gewoon... een sukade is een sukade, waarom moeilijk doen als je zo een stukje kant en klaar kan halen ;) Bedankt!
 
Nosmo zei:
@Dominique: ik wou dat zo'n fotogenieke tafel had, is prachtig als achtergrond.

Teak, altijd buiten laten staan, geen onderhoud plegen. Word het mooi grijs. Gaaf he?
 
noskos zei:
Cola is best wel kruidig en dat proef je terug, verder helpen de zuren het vlees nog ietsje malser maken.

Runderen afgevoerd met mais smaken heel anders dan grasgevoerde exemplaren. En wat Frits al aangeeft het zorgt voor een mooie vet dooradering. En vet is smaak. Met een goed stukje NL zou het ook vast lukken, maar niet met zo'n stukje supermarkt koei.

Nosmo zei:
Ik denk dat de cola meer werkt als een tenderizer en misschien een beetje als zoetje. De meeste smaak komt van de soja saus denk ik.
Ben nu al blij dat ik me heb aangemeld, dank voor deze info!
 
Terug
Bovenaan Onderaan