- Berichten
- 5.060
Deze week eens een flespompoen gevuld.
Lekker een vegetarisch hapje van gemaakt.
Flespompoen gedeeld en pitten eruit. Insnijding gemaakt voor verder uit te hollen na het garen
Flespompoen indirect voor 45' gegaard bij 180 C. Ff prikken en kijken wat de gaarheid is. Moet niet elkaar vallen.
Ondertussen een vulling gemaakt van 100 gr rijst, 6 eetlepels uitgelekte linzen, 1 rode ui, halve rode paprika, bosui, 50 gr gehakte walnoten, kruiden en 50 gr feta.
Door elkaar gehusseld. Na het uithollen van de pompoen het vruchtvlees ook erbij.
Na 45min de pompoenhelften eraf gehaald en verder uitgehold.
Gevuld met het mengsel, stevig aandrukken en nog 50 gr feta erover gebrokkeld.
Voor 25 min terug op de Q. Is dan lekker zacht en vulling is warm.
Stokbroodje met tapenade en kruidenboter erbij.
Eet smakelijk.
Lekker een vegetarisch hapje van gemaakt.
Flespompoen gedeeld en pitten eruit. Insnijding gemaakt voor verder uit te hollen na het garen
Flespompoen indirect voor 45' gegaard bij 180 C. Ff prikken en kijken wat de gaarheid is. Moet niet elkaar vallen.
Ondertussen een vulling gemaakt van 100 gr rijst, 6 eetlepels uitgelekte linzen, 1 rode ui, halve rode paprika, bosui, 50 gr gehakte walnoten, kruiden en 50 gr feta.
Door elkaar gehusseld. Na het uithollen van de pompoen het vruchtvlees ook erbij.
Na 45min de pompoenhelften eraf gehaald en verder uitgehold.
Gevuld met het mengsel, stevig aandrukken en nog 50 gr feta erover gebrokkeld.
Voor 25 min terug op de Q. Is dan lekker zacht en vulling is warm.
Stokbroodje met tapenade en kruidenboter erbij.
Eet smakelijk.