BasBQ
Beef en Steak

Stoofpeer ,bladerdeeg en kaneel ijs

picosuma

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
2.270
Dit is weer een lekker recept van Meat Josje
Stoofpeer met bladerdeeg erom heen .
Het bladerdeeg in strookjes gesneden dit om de peer heen bovenop geprobeerd een blaadje te maken van bladerdeeg
Dit ingesmeerd met eigeel gemixt met water.
Dit indirect op 200 graden voor een tijd van 20 min.
En dan op het bordje met kaneel ijs
Kan wel zeggen dat dit smullen was
De stoofperen had ik gisteren gemaakt
Foto’s zeggen meer zijn niet de mooiste maar het was wel lekker

f12a5eb6000c8446eca8d7cda14acb05.jpg
3eace63276f92eb4719ef5ade3af2925.jpg
261e7fedb23bd32fb87cf74db09bf717.jpg
05137ec641d18db25eeeec7eb5a206ed.jpg



Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
6.593
Fantastisch recept piet.
En het ziet er 8ok hartstikke leuk uit.
Wat zijn de kosten per persoon? ;)
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
3.721
Ziet er super uit Piet. En de ploaikes mooi op volgorde deze keer
Hier loopt het water me toch wel van in de mond. Heerlijk herfst dessertje zo. Top
 

Jet

Gemarineerd
 
 
 
 
 
Berichten
1.282
Mooi gemaakt Piet, ik ben geen fan van toetjes maar dit lijkt mij echt super lekker, stoofpeertjes en kaneelijs dat is een hele mooie combinatie :love:
 
Bovenaan Onderaan