Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Steven & Me september 2014: Paella 'primavera' van de barbecue
Dit is een taaie, voor mij ook een brug te ver, hopelijk oktober ikke ook meedoen, vind het veel te leuk om een opdracht te maken heb ik gemerkt met de fotowedstrijd!
Vandaag mocht ik dan eindelijk dit recept maken. Voorheen in Spanje vaker geholpen met Paella, maar op de bbq is natuurlijk helemaal goed. Gelijk een mooie vuurdoop voor de XL.
Heb er het hele weekend aan gedacht en had er veel zin in.
Vervolgens de bbq's gereed maken en dus voor de eerste keer had Bidle04 dienst! Wat is het toch een monster van een apparaat, dat wit laat hem natuurlijk groter ogen. Dat is dan iig snel opgelost. 2014-10-06 BGE XL 06 by Bidle, on Flickr
En dan is eindelijk lekker spelen met vuur. Deze kleine 'braadslee' zat bij de drumstick houder en had ik eigenlijk afgeschreven. Toch goed dat ik hem niet heb weggegeven. 2014-10-06 Paella 08 by Bidle, on Flickr
Was een heerlijke pan met eten en hebben genoten. Voor wie twijfelt om een keer Paella te maken,.... hopelijk is deze bijdrage weer een zetje in de goede richting.
Mannen, morgen staat deze op het programma, maar heb geen ervaring met het gebruik van pannen op de Q......
Aangrillen op de Q en aanfruiten met de skillet op een hete WGA, maar op de paella te koken wil ik dit indirect op de OTP doen, maar welke temp. moet ik aanhouden voor de dome?
Hi Dave, je moet hoe dan ook indirect gaan op de OTP. Met 120 zit je wel goed. Maar je bent dermate veel aan het roeren en bouillon aan het toevoegen dat je niet veel aan een dome temperatuur hebt. Ik heb hem op een Primo gemaakt en dat was verre van ideaal omdat het vuur mega oplaait met de dome open. Dat zal bij een OTP met briketten wel meevallen.
Ik heb even teruggelezen en zag dat ik 1/3starter in de sudder Q gedaan heb, verdeeld over het kolenrooster (direct dus...) Maar zoals Jasper zegt, is het deksel meer open dan dicht, dus een temperatuur is moeilijk aan te geven.
Succes morgen!
Sorry Steven, het recept moest behoorlijk aangepast worden, paella zonder vlees en vis kan natuurlijk niet en had eens zin om uit de losse pols paella te maken, dus bij deze hoe het gebeurt is.
Hij was heerlijk!!
En het was mijn eerste avontuur met een 'pannetje' op de Q en dat viel best wel mee, alleen de volgende keer meer briketten gebruiken, het koelt nogal hard af als hij zo vaak open is.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.