- Berichten
- 328
Vandaag mijn 10e gerecht van Steven & Me gedaan. Kandosouvle was dit keer aan de beurt.
De hoofdrolspelers:
Op de WGA, aan het spit.
70 graden, we zijn er nog lang niet...
Even wat courgette erbij, voor de vitamines.
Het resultaat.
Ik vond het een erg lekker gerecht, doordat het vlees ruim in de 80 graden is geweest was het erg zacht. Bijna zo zacht dat je het uit elkaar kon trekken als Pulled Pork. Ik heb me, doordat anderen zeiden dat het niet echt scherp was, aan het recept gehouden en er 1 theelepel chilli powder (geen mix) aan toegevoegd waardoor het lekker pittig was.
Zeker een gerecht om vaker te maken.
De hoofdrolspelers:
Op de WGA, aan het spit.
70 graden, we zijn er nog lang niet...
Even wat courgette erbij, voor de vitamines.
Het resultaat.
Ik vond het een erg lekker gerecht, doordat het vlees ruim in de 80 graden is geweest was het erg zacht. Bijna zo zacht dat je het uit elkaar kon trekken als Pulled Pork. Ik heb me, doordat anderen zeiden dat het niet echt scherp was, aan het recept gehouden en er 1 theelepel chilli powder (geen mix) aan toegevoegd waardoor het lekker pittig was.
Zeker een gerecht om vaker te maken.