Na de varkenshaaskarbonades van gisteren had ik nog een stukje varken over, dus toen ik dit tegen kwam heb ik besloten deze te maken.
Dus pekel gemaakt, uitje, kruiden, plastic zakje, whisky, varkens karbonade.
Na een aantal uur de pekel eraf gespoeld en goed afgedroogd. Daarna heb ik het stukje vlees in de koelkast gelegd en ben van slapen, vandaag na het werk kolen aangestoken en vlees erop gelegd. Dit is helaas niet de beste foto, het vlees lag niet boven de kolen maar iets meer naar de zijkant.
Hierna direct boven de hele kolen gelegd om af te grillen.
Aan het eind opgegeten met wat rijst en geroerbakte groenten, de appelmoes heb ik niet gemaakt omdat ik appelmoes echt niet lekker vind.
Ik kon het vlees nu mooi vegelijken met het vlees van gisteren en deze was een stuk voller van smaak wat waarschijnlijk door de pekel komt, de whisky proefde ik niet terug. Verder een prima stukje vlees
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk