Beef en Steak

Steven & Me juni 2012 - Saffraan-citroenkebabs

Vandaag de inhaal-Steven weer aan de deur gehad, dit keer met saffraan citroen kebabs.

P1130003_zps905afa21.jpg


Nachtje in de marinade
P1130005_zps36e1673c.jpg


Toen ik vandaag thuis kwam, waren de spiesjes klaar:
P1140007_zpsc3d28df4.jpg


Op de WGA:
P1140010_zpsc755b6d2.jpg


En op het bordje met couscous-salade (Emiel bedankt...) en voor de zekerheid nog wat lams-koteletjes
P1140011_zpsa54431ec.jpg


Wat vonden we ervan? Ook deze was erg lekker, het recept van de salade zit uitgeprint in de klapper!
 
Ziet er weer goed uit Ceriel!

Toen ik vandaag thuis kwam, waren de spiesjes klaar:
Was Jorik actief geweest?

En op het bordje met couscous-salade (Emiel bedankt...)
Bedank meneer appie happie maar. Wij vinden hem hier zelf ook erg lekker!
 
Vandaag s&m nr. 9 Saffraan-citroenkebabs

Gewoon een lekker gerechtje. Vind het frisse van de citroen erg lekker smaken bij het lam. De safraan kwam maar een klein beetje naar voren helaas, ben er namelijk dol op. Alleen was het op en moest ik terug vallen op zo'n pijpje van de super markt. Door wat tijdnood geserveerd met een beetje friet. De foto's

Foto-YUQXG4AJ-D.jpg


Foto-TXVWB4CY-D.jpg


Foto-Q8ABHQQP-D.jpg


Foto-8QACVR8M-D.jpg

 
Ziet er smakelijk uit Aad
 
Mijn versie van deze Steven & Me.
Helaas had er wat meer van verwacht, de citroen was na 4 uur marineren al veel te veel aanwezig naar onze zin.
De Saffraan voegt niet veel meer toe dan een kleurtje, dus dat vind ik ook wel een beetje zonde....

Alles verzameld.


De marinade.


De botermopsaus met safraan en citroen.


De groentjes.


Gereed voor de Q.


Onderweg naar buiten.


Op de Q.


Op het bord.
 
Mooi gemaakt!! :D
 
Tussen al dat geBBQ kwam MR. Steven langs Saffraan-Citroenkebabs moest het worden.

Ipv lam heb ik biefstuk gebruikt. Verder gewoon het recept gevolgd.

Het vlees. 


In de marinade


De spies


Op de Q




Klaar


We vonden ze bijzonder lekker. Deze blijft erin.

Bedankt voor het kijken.
 
Gisteren had ik bedacht deze te willen maken, maar ik had helemaal gemist dat het moest marineren dus nu vanavond maar gemaakt.
Na een nacht in de marinade waren stukken van het vlees helemaal geel geworden .
70e73ed5323c37d0c0363da707f904c9.jpg

750a7b980cc75d5278d76ebc2d4d11c2.jpg

Na de bastard lekker heet opgestookt te hebben de stokjes erop en laten verhitten tot 60 graden kern.
bac26b85af3fd9d16d26f98d2656a96d.jpg

Lekker gegeten met wat pasta Pesto salade.
Was een heerlijk stuk vlees.
bb1bbb5c7394ffd805f4323d969d0a3c.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat ziet er lekker uit
 
Lekkere spiezen  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan