- Berichten
- 192
Hallo BBQ-fanaten,
Ik ben Richard, 49 jaar uit Etten-Leur, nieuw op het forum en stel me graag even aan jullie voor. Sinds eind afgelopen zomer ben ik de gelukkige bezitter van een Green Egg Medium. Gekregen van de buren die 'm na een paar keer gebruiken beu waren (hoe snappen we nog steeds niet, maar dat maakt het plezier wat wij er sindsdien aan beleven niet minder). Ik ben zelden in de keuken te vinden, maar koken op een kamado vind ik echt geweldig. En ook de rest van het gezin is blij met mijn nieuwe hobby. Dochter- (21) en zoonlief (17) eten niet altijd meer samen met pa en ma, maar als ze weten dat de BBQ aan gaat, zijn ze nooit te laat voor het eten. Ik begon met wat steaks en heb daarna de nodige accessoires (rib uit mn lijf, maar maakt het BBQ'en nog leuker) aangeschaft om ook pizza's, stoofpotjes en kip ed te kunnen maken. Nu dus jullie forum gevonden, alwaar ik mijn kennis hoop te kunnen uitbreiden en wie weet als ik verder ben, misschien ook wel te delen!
Groeten,
'Steakie'
Ik ben Richard, 49 jaar uit Etten-Leur, nieuw op het forum en stel me graag even aan jullie voor. Sinds eind afgelopen zomer ben ik de gelukkige bezitter van een Green Egg Medium. Gekregen van de buren die 'm na een paar keer gebruiken beu waren (hoe snappen we nog steeds niet, maar dat maakt het plezier wat wij er sindsdien aan beleven niet minder). Ik ben zelden in de keuken te vinden, maar koken op een kamado vind ik echt geweldig. En ook de rest van het gezin is blij met mijn nieuwe hobby. Dochter- (21) en zoonlief (17) eten niet altijd meer samen met pa en ma, maar als ze weten dat de BBQ aan gaat, zijn ze nooit te laat voor het eten. Ik begon met wat steaks en heb daarna de nodige accessoires (rib uit mn lijf, maar maakt het BBQ'en nog leuker) aangeschaft om ook pizza's, stoofpotjes en kip ed te kunnen maken. Nu dus jullie forum gevonden, alwaar ik mijn kennis hoop te kunnen uitbreiden en wie weet als ik verder ben, misschien ook wel te delen!
Groeten,
'Steakie'