- Berichten
- 79
Van het weekend eens iets geprobeerd te maken met de kleine stukken procureur die nog in de vriezer lagen.
Na een beetje zoeken was ik uitgekomen bij dit recept.
Procureur doormidden gesneden waardoor ik 2 mooie steaks kreeg. Deze voorzien van een kruiden laagje en 3 uur in de koelkast gezet.
Toen het wachten dan eindelijk voorbij was de q aan en eerst de straks boven het vuur zodat ze een mooi kleurtje kregen.
Hierna mochten ze in bakjes en overgoten worden met bier en bbq saus. En indirect op de q totdat ze mooi mals waren.
We waren wat laat begonnen en we hadden ook geen haast. Maar onze maagjes begonnen toch wel echt te knorren dus (voor mijn smaak) wat aan de vroege kant de steaks eraf gehaald en nog even boven de kooltjes voor een korstje te krijgen.
Het was erg smakelijk ondanks dat sommige stukjes nog niet helemaal botermals waren (lesje voor de volgende keer). Zeker voor herhaling vatbaar en nog genoeg biertjes om het mee te proberen.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Na een beetje zoeken was ik uitgekomen bij dit recept.
Procureur doormidden gesneden waardoor ik 2 mooie steaks kreeg. Deze voorzien van een kruiden laagje en 3 uur in de koelkast gezet.

Toen het wachten dan eindelijk voorbij was de q aan en eerst de straks boven het vuur zodat ze een mooi kleurtje kregen.


Hierna mochten ze in bakjes en overgoten worden met bier en bbq saus. En indirect op de q totdat ze mooi mals waren.

We waren wat laat begonnen en we hadden ook geen haast. Maar onze maagjes begonnen toch wel echt te knorren dus (voor mijn smaak) wat aan de vroege kant de steaks eraf gehaald en nog even boven de kooltjes voor een korstje te krijgen.

Het was erg smakelijk ondanks dat sommige stukjes nog niet helemaal botermals waren (lesje voor de volgende keer). Zeker voor herhaling vatbaar en nog genoeg biertjes om het mee te proberen.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk