BasBQ
Beef en Steak

St. Louis Ribs 3-2-1

 

Raw

Sprokkelaar
Berichten
42
Lekker een middagje ribs maken op de kamado met de 3-2-1 methode. Blijft toch altijd een beetje spelen met deze methode afhankelijk van de ribs etc. Gewoon lekker afgaan op je gevoel en hoe het voelt, ruikt en oogt.

En bij einde van de dag lekker smikkelen met een pot desperado erbij!


0efc75a9cad3be53dc0e45b7baa07353.jpg

f45b4df869249ab3f03ee23b94eba495.jpg

559a3290cf843fbcca9e8296796c5649.jpg

5902ef755ad1ed88af6c148ca2c85b38.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Kunt niet vaak genoeg zon plaatje ribs zien op een dag! Zien er heerlijk uit 😍
 
  • Leuk
Waarderingen: Raw
Die liggen er mooi glimmend bij
 
  • Leuk
Waarderingen: Raw
Wat zien die er geslaagd uit zeg!
 
  • Leuk
Waarderingen: Raw
Mooie ribs! Die zullen gesmaakt hebben!
 
  • Leuk
Waarderingen: Raw
Om in te bijten... 😋
 
  • Leuk
Waarderingen: Raw
Wat zien die ribben er heerlijk uit!
 
  • Leuk
Waarderingen: Raw
Terug
Bovenaan Onderaan