Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Roblaar zei:Ga er 5 ribs maken dan ga ik voor 3 met boter honig bruinenseuker, en 2 met alleen appelsap.
Roblaar zei:Bedankt voor de tip, worden de ribs dan te droog als ze er langer op liggen?
Roblaar zei:Ok, dacht dat de ribbels van mij dik zijn maar die op de foto zijn echt dik, dan zou het beter zijn de 2 2 1 methode. Mijn ribs komen van beaf en steak, dik bevleest.
noskos zei:Dit is de kleur die ik zoek voordat ik ga inpakken.
![]()
Na de folie. @noskos eens?dennis zei:noskos zei:Dit is de kleur die ik zoek voordat ik ga inpakken.
![]()
Is het vlees altijd al zo ver terug getrokken bij jou?
En/of maak je het vlees voor de bereiding al los van de bot-uiteinden?