Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
De kleur voor en na de folie verschilt nagenoeg niet omdat er geen rook meer bij komt.
Zat nog even naar de foto?s op mijn telefoon te kijken, dit was na de folie.
De botten kwamen er hier uit, dit waren buikribben. Vaak gebeurt dat niet als ik babybacks maak.
Vind dat ook niet belangrijk en laat het niet in het proces meewegen.
Dit was de voor de folie foto.
Dit is de na de folie foto van een vorige sessie:
Ik kook dus echt op die kleur. En om daar te komen heb ik met mijn rub (ik gebruik Noskos the Pulled Pork) en ??n blok rookhout drie uur nodig op 107?C.
Ribs gaan kort van tevoren in de rub en zo vanuit de koelkast in de barbecue.
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.