BasBQ
Beef en Steak

Spit - shoarma/gyros afsnijden tips

 

Blackk

Vuurmaker
Berichten
58
Hi allemaal,
Ik gebruik met grote regelmatig mijn weber spit. Voornamelijk voor hele kippen of kip shoarma/gyros. Mijn favoriet is vooral het laatste, om steeds een stukje af te snijden en weer verder te laten garen. Echter vind ik het altijd lastig om de stukken rondom de drietand (vork) te snijden. Zie foto als voorbeeld. Als je de buitenkant afsnijdt zit je al vrij snel op de vork. Hoe doen jullie dit?

Alvsst bedankt.

20220212_171719.jpg
 
Ik piel er een beetje tussendoor met mn mes :giggle:
 
Herkenbaar "probleem"! 2 grote uien op de uiteinden scheelt al wat gemak!

Zo'n kebabspiezen set maar dan zonder de spiezen te gebruiken maar t vlees er tussen te klemmen lijkt me ook wel handiger. Weet niet of hier andere forumleden ervaring mee hebben?
4dc6f6941df37700248bdac1db905cfb.jpg
 
Toevallig heb ik eergisteren ook gyros gemaakt.
Zonder spit.

Staat hier ook op 't forum, doodsimpel.
 
Terug
Bovenaan Onderaan