BasBQ
Beef en Steak

Spiesjesavond

 
 
 

RookEnVuur

Vuurmaker
Berichten
59
Vanavond eens wat recepten uit de nieuwe Jord Althuizen gemaakt (BBQ snack attack). Champignonspiesjes, garnalenspies en varkenssatetjes.

Voorbereiding: marinades, redelijk de recepten van Jord gevolgd maar niet helemaal (zoek de verschillen. De garnalen heb ik met de zalmmarinade gemaakt 😀. Voor de champignons: bruin bier, witte wijn azijn, knofloof, mosterd, honing, peterselie en olie. Voor de garnalen: citroensap, knoflook, mosterd, rode peper en thijm. Voor het varken (half procereur, half buikspek) een aziatische mix: citroen, laos, basterdsuiker, gember, sambal, knoflook en ketjap manis. Tot slot nog een sate met kokosmelk (recept Jord).

IMG_4865.jpeg

IMG_4866.jpeg

IMG_4867.jpeg


Dan naar de BBQ. Op hoog vuur, 180-200 graden, houtskool en briketten mix. En bakken maar.

IMG_4869.jpeg

IMG_4875.jpeg

IMG_4877.jpeg


Dan het resultaat.
IMG_4872.jpeg

IMG_4879.jpeg

IMG_4870.jpeg

IMG_4881.jpeg

IMG_4882.jpeg
 
Ziet er heerlijk uit, zeg!
 
Oei, had deze ff gemist.
Anders was ik vast en zeker ff langs gekomen in het kader van een "warentest". 🤪😜
 
Terug
Bovenaan Onderaan